Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges hogy majd újra...

Lehetséges hogy majd újra éljük az életünket?

Figyelt kérdés
Tehát hogy meghalunk és utána mondjuk azt mondják hogy választhatok és tegyük fel pl 16 éves koromtol újra élem és megváltoztathatom amit ebben az életemben elrontottam? :)
2014. dec. 3. 13:26
1 2
 1/15 anonim válasza:
Szerintem nincs reinkarnáció.DE ha még is van az már ne te vagy.Csak a lelked.
2014. dec. 3. 13:37
 2/15 A kérdező kommentje:
De nem ujja szuletunk.hanem.mit.om en meghlaunk.es "isten" vagy vki azt mondja h ujra kezdheted a mostani eleted mondjuk X eves korodtol.amit te valasztasz
2014. dec. 3. 13:50
 3/15 anonim ***** válasza:
33%

Ez eléggé valószinű..De lehet,hogy azt sem kell végig élnünk.Szerintem.Tehát csak tapasztalatokat is gyűjthetünk.

Nem tudom,hogy megváltoztathatod,de ha istent kéred akkor biztos.De ebbe nem kell belebonyolódni annyira.Élvezd a mostani életed,azután a következőt.

2014. dec. 3. 13:58
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Isten nincs, túlvilági élet nincs, lélek nincs.
2014. dec. 3. 15:35
 5/15 Ling-ce ***** válasza:
50%
Isten van, túlvilág van, lélek van, de reinkarnáció nincs.
2014. dec. 3. 17:04
 6/15 anonim ***** válasza:

A #2 posztod szerint logikailag kizárt!

Az általad kérdezett újra élés és a mostani élés között időpont különbség van.

"...ujra kezdheted a mostani eleted mondjuk X eves korodtol."

Igenám, de közben a világ haladt. Vesd össze a mostani 16 évesek játékait, szórakozását a mostani 32 évesekével. (Azért velük, mert feltételezve, hogy a most 32 éves kezdi újra élni életét 16 évesen. [Ez éppen az általad felhozott példa!])

Mi lesz a 16 évi technikai fejlődéssel?

Ezelőtt 16 évvel még a felmőtteknek sem volt olyan telefonjuk, TV-jük stb., mint a maiaknak.

Újra 16 éves lennél, te okostelefont akarnál, de arról még a tervezői sem tudnak.

Az idő egyirányú, kerekét visszaforgatni nem lehet, tehát az általad említett kijavításokre sincsen mód.

2014. dec. 3. 17:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Ezt értem de ha ugyanabban az időbe mehetnél vissza teszem fel 2006 ba voltál 16 akkor ugyan úgy 2006 ba lennél ugyanazokkal az emberekkel akikkel akkor és úgy mondjuk egy adott szituációba szállsz vissza és folytatod onnan újra :) és megtudnád változtatni azt amit elcsesztél :) vagy amin most agyal h de kár hogy nem tettem meg akkor viszont kijavíthatod és ha újra élheted akkor mármegteheted :D
2014. dec. 3. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Hogyne. Előbb egy féregjárat generátort kell építeni, és megkeresni magad az egyik univerzumban. http://www.youtube.com/watch?v=kdyOMA5s2cw
2014. dec. 3. 18:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Jóó ne térjünk ki az időutazásra :)
2014. dec. 3. 19:45
 10/15 Ozmium42 ***** válasza:
51%

Hallottál már olyanról, aki valamit azért csinált valahogy, mert emlékezett rá, hogy egy korábbi verziója (akár előző életében, akár saját maga) máshogy csinálta? ÉN SEM!

Azért mert nincs reinkarnáció, sem az általad elképzelt jelenség. Halálodkor megsemmisülsz és nincs tovább.

2014. dec. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!