Lehetséges hogy majd újra éljük az életünket?
Ez eléggé valószinű..De lehet,hogy azt sem kell végig élnünk.Szerintem.Tehát csak tapasztalatokat is gyűjthetünk.
Nem tudom,hogy megváltoztathatod,de ha istent kéred akkor biztos.De ebbe nem kell belebonyolódni annyira.Élvezd a mostani életed,azután a következőt.
A #2 posztod szerint logikailag kizárt!
Az általad kérdezett újra élés és a mostani élés között időpont különbség van.
"...ujra kezdheted a mostani eleted mondjuk X eves korodtol."
Igenám, de közben a világ haladt. Vesd össze a mostani 16 évesek játékait, szórakozását a mostani 32 évesekével. (Azért velük, mert feltételezve, hogy a most 32 éves kezdi újra élni életét 16 évesen. [Ez éppen az általad felhozott példa!])
Mi lesz a 16 évi technikai fejlődéssel?
Ezelőtt 16 évvel még a felmőtteknek sem volt olyan telefonjuk, TV-jük stb., mint a maiaknak.
Újra 16 éves lennél, te okostelefont akarnál, de arról még a tervezői sem tudnak.
Az idő egyirányú, kerekét visszaforgatni nem lehet, tehát az általad említett kijavításokre sincsen mód.
Hallottál már olyanról, aki valamit azért csinált valahogy, mert emlékezett rá, hogy egy korábbi verziója (akár előző életében, akár saját maga) máshogy csinálta? ÉN SEM!
Azért mert nincs reinkarnáció, sem az általad elképzelt jelenség. Halálodkor megsemmisülsz és nincs tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!