Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van Pécsen regressziós hipnózi...

Van Pécsen regressziós hipnózis? Hol, és mennyiért csinálnak?

Figyelt kérdés

2014. nov. 22. 09:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm!
2014. nov. 24. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit.Örülök,hogy tudtam segíteni.Egyébként nekem is csinálták már,és én elég szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal szemben,de valahogy ez az utaztatás után,már nem voltam biztos benne,hogy tényleg nem létezik előző élet.
2014. nov. 24. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet a Leventének, de még nem olvasta el, esetleg tudnál szólni neki, hogy nézze meg? :)
2014. nov. 25. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Írtam neki.
2014. nov. 25. 19:17
 15/17 anonim válasza:

Engem is nagyon érdekel, hogy ki voltam előző életeimben, hányszor születtem le, de félek is tőle!

Szintén pécsi! ;-)

2014. nov. 25. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki nem akar kibzni magával az ne utaztassa meg magát. Főleg ne kóklerékkal. Javasolt szakirodalom Szántai Lajos József Attiláról szóló előadásai. Igaza van amikor azt mondja, atombombával felérő pusztító hatása van a lélekre az ilyen játszadozásoknak.
2014. dec. 9. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is pécsi vagyok, lehet, hogy egy problémát megold, de hoz még többet. Én egyszer voltam és nem ajánlom. Megvan az oka, hogy nem emlékszünk dolgokra. Szkeptikusoknak annyit, hogy mindegy, hogy valós vagy nem a reinkarnáció, mindenesetre újabb és több generálódik. Van millió hasznosabb dolog, mint előző életek. Rájöttem arra, hogy érzelmileg nem hatnak ránk előző életeink(nem kötődök akkori gyerekeimhez már) olyan értelemben, hogy nincs kötődés, ugyanakkor vannak olyan tapasztalatok, előítéletek, amik mégis hatnak a jelenlegire. (Ez nem tudom érthető e)Ezek az előítéletek megjelentek ebben az életedben is, tehát elég jelenlegi életben visszaidézni és "átírni" társítani hozzá más élményt, ahhoz, hogy vége legyen. Mély hipnózis eleve érdekes, csak sokan nem tudják mit csinálnak és pár napos tanfolyamok után "terapeuták". Jó szájba kellene verni őket.
2015. márc. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!