Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mennyire veszélyes? Lehetséges...

Mennyire veszélyes? Lehetséges, hogy abban a világban maradunk? Amiről kérdezek a lenti linkben.

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 10. 04:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
egyáltalán nem veszélyes.
2014. szept. 10. 05:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Előfordulhat,

de aminek jó esélye van hogy előbányászol olyan problémákat amiket ebben az életedben nem is kellene megoldanod.

Szóval ha sok időd van és nincs elég bajod akkor csináld!

2014. szept. 10. 09:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Amivel szembesülhetsz, azok a tudattalan(más néven tudatalatti), elfojtásai, blokkja, érzelmi attitűdjei, és még egy sor pszichikus mozzanat lehet.

Azért mondják hogy vigyázz, mert a felszabaduló emlékek (amik vagy valósak, vagy agyad által generált mesterséges emlékek, valamire való reakció cselekményeként)érzelmi vagy mentális sokkhatást is kiválthatnak.

2014. szept. 10. 13:34
 4/11 Napfonat ***** válasza:

Ez egy egyszerű irányított vizualizációs meditáció! Teljesen veszélytelen! Semmi bajod nem származhat belőle! Hasonló módszerekkel (is) meditálok már 23 éve, és gyönyörű élményekben volt mindig is részem!

Bátran meditálj csak, tudatosabb és "jobban informált" is leszel önmagaddal és a környezeteddel kapcsolatban!

2014. szept. 11. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is ki akartam próbálni de nem mertem :D
2014. szept. 13. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
A link nem működik. Légy szíves kérdező, még egyszer linkelni.
2014. szept. 16. 00:37
 7/11 A kérdező kommentje:

én szívesen mégegyszer le linkelem.. De nekem megnyitotta eddig is és most is :o nem tudom,hogy neked miért nem.. :o

[link]

2014. szept. 16. 07:42
 8/11 anonim válasza:
Én is picit tartok tőle, de úgy érzem ki fogom próbálni. Mennyi az esélye rá, hogy sikerülni fog valamilyen szintem, emlékeket visszaidézni, vagy hasonló?
2014. szept. 21. 18:37
 9/11 anonim válasza:
Én 8-12 éves korom között tangát hordtam. 12 éves korom óta már nem veszek fel semmit sem. (Pedig rendszeresen hordok miniszoknyát meg pics*gatyát. ) Harisnyát azt szoktam felvenni...
2014. okt. 2. 18:53
 10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem veszélyes, mivel sületlenség az egész. Az időutazás sem veszélyes.
2014. okt. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!