Mennyire veszélyes? Lehetséges, hogy abban a világban maradunk? Amiről kérdezek a lenti linkben.
Előfordulhat,
de aminek jó esélye van hogy előbányászol olyan problémákat amiket ebben az életedben nem is kellene megoldanod.
Szóval ha sok időd van és nincs elég bajod akkor csináld!
Amivel szembesülhetsz, azok a tudattalan(más néven tudatalatti), elfojtásai, blokkja, érzelmi attitűdjei, és még egy sor pszichikus mozzanat lehet.
Azért mondják hogy vigyázz, mert a felszabaduló emlékek (amik vagy valósak, vagy agyad által generált mesterséges emlékek, valamire való reakció cselekményeként)érzelmi vagy mentális sokkhatást is kiválthatnak.
Ez egy egyszerű irányított vizualizációs meditáció! Teljesen veszélytelen! Semmi bajod nem származhat belőle! Hasonló módszerekkel (is) meditálok már 23 éve, és gyönyörű élményekben volt mindig is részem!
Bátran meditálj csak, tudatosabb és "jobban informált" is leszel önmagaddal és a környezeteddel kapcsolatban!
én szívesen mégegyszer le linkelem.. De nekem megnyitotta eddig is és most is :o nem tudom,hogy neked miért nem.. :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!