Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van olyan, hogy valaki meghal,...

Van olyan, hogy valaki meghal, mielőtt véghez vinné az életfeladatát? És ha igen, akkor mi történik?

Figyelt kérdés

Találtam ma egy oldalt, amin ha beállítom a születési dátumom, akkor kiad valami általánosabb megfogalmazású szöveget arról, hogy kb mi lehet az életfeladatom.

A testvérem meghalt nyár elején és beírtam az ő születési dátumát is, de csak az első része volt ismerős... azt hiszem, nem jutott el odáig, hogy megvalósítsa ezt a feladatot.

2014. szept. 9. 23:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
melyik az az oldal? Én is megnézném az életfeladatomat.
2014. szept. 10. 00:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki előbb meghal, mint befejezné az életfeladatát.

Példa rá Ceizel Endre. Életfeladata a genetika kutatása, amiben komoly eredményeket ért el. Most a leukémiával küzd, de még mindig folytatja a kutatást. A halál "megakadályozza," hogy befejezze.

2014. szept. 10. 06:53
 3/12 anonim válasza:
51%
Ez engemet is érdekelne. De szerintem ez nem így van. Amíg van dolgunk az életben, addig élünk.
2014. szept. 10. 08:15
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
engem is érdekelne ez az oldal...
2014. szept. 10. 13:07
 5/12 A kérdező kommentje:

ez az oldal volt

[link]

De nem azért kérdeztem, mert feltétel nélkül elhinném, amit egy szimpla dátumra dob a gép... csak erről jutott eszembe.

Ez olyan, mint egy játék? Hogy csak akkor léphetsz tovább, ha teljesítetted a szintet? Szóval ha nem sikerül, hamarabb meghalsz, akkor megint megkapod majd ugyanazt a feladatot? Vagy ... nem tudom...

2014. szept. 10. 20:02
 6/12 Napfonat ***** válasza:
50%

A karma az ok-okozat törvénye!

Sajnos az emberek egy része nem tudja megoldani az életfeladatát! Akik öregen halnak meg, azok biztosan nem!

Akik azonban fiatalon, vagy középkorúan, azok között akadhat olyan, aki azért megy el, mert bevégezte feladatát, bár az is ok lehet, hogy nagyon-nagyon rossz irányba indult el!

Ki tudja?

Megnéztem a linket, amit küldtél! Az én születési dátumomra az előző életeimre is olyat dobott ki, ami most jellemző rám! Mégpedig a mondatok 95%-a!!! Megszámoltam, kiszámoltam! :D Eléggé megdöbbentő!

Az életfeladatomra pedig azt írta, amit kb. tizenéves korom óta szerettem volna megvalósítani, de mind a mai napig csupán vágy maradt, csak 1-2 esetben, rövid időszakokra volt rám jellemző!

Ha igaznak vesszük, akkor én nem teljesítem be a karmám! :(

2014. szept. 11. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:
elolvastam az enyémet és a férjemét is... férjemé úgy-ahogy, de az enyém teljes mértékben passzol... wáó!
2014. szept. 11. 19:40
 8/12 openyoureye ***** válasza:
Jah, persze. Akik meg ugyan azon a napon születtek, mindenkinek ugyan az a karmája nem? Ébredjetek már fel. Ilyen butaságot elhinni, hogy egy weboldal majd megadja a választ... Aki ezt beveszi, az nem felébredt, vagy ébredező, hanem épp ennek ellentetje. Olyan dolgokkal foglalkoztok amiről halvány lila gőzötök sincs(pl karma és annak működése)
2014. szept. 14. 09:50
 9/12 A kérdező kommentje:

remek, köszi.

Én spec. épp azt írtam, hogy nem azért tettem fel a kérdést, mert elhiszem, ami oda van írva, hanem mert oda tévedtem, és erről jutott eszembe.

A kioktató válasz helyett esetleg olyat is adhattál volna, ami segít, akár a gyászban, akár abban, hogy az eltévelyedettek közelebb kerüljenek az igazsághoz.

De most már legalább tudjuk, hogy mind idióták vagyunk.

2014. szept. 14. 13:21
 10/12 openyoureye ***** válasza:

Félreértettél, vagyis nem. Tudod akinek nem inge, ne vegye megára. És pont, hogy neked nem szólt amit írtam, hanem az ámuldozó embereknek akik azt írták, hááh, nekem tökre igaaz :)

Egyébként azért is jöttem vissza, mert eszembe jutott, hogy igazából választ nem is írtam neked, ezért elnézésedet kérem, meg azért is ha akaratlanul megbántottalak. Nos nézzük a kérdést:

Először is tisztázni kellene, hogy mi is a karma. Az ember már csak azért sem születhet le egy adott karma listával, mert mi van ha korábban elvégzi a teendőit és akkor haljon meg 30-40 évesen? Ebben semmi logika sincs. Szóval, a karma az inkább egy fejlődési irány, mintsem feladatok összesége. Tegyük fel, hogy adott egy karmikus feladatsor. Mi van akkor , ha az egyén szinte mindent elvégez kivéve néhány dolgot, mert halvány lila gőze sincs, hogy épp mi lenne a feladata. Aztán viszi tovább és tovább életeken át amíg teljesen be nem golyózik. Ehelyett inkább csak a fejlődés iránya van megadva, hogy merre kellene elindulnia és haladnia, mert így sokkal egyszerűbb. Itt nem adott feladatok elvégzése a cél hanem pont, hogy a lelki fejlődés elérése, amit millió meg egy irányból meg lehet közelíteni.

Az eddig elmondottakat had mutassam be egy példával, hogy érthetőbb legyen és tovább tudjunk lépni:

Egy jó szakács, nem attól lesz jó, mert meg tud főzni adott ételeket, hanem, mert amit csinál az finom. Mindegy hogy ismeri e a Rozé libamell szőlős lilakáposztával és gyömbéres édesburgonya-pürével receptjét és meg tudja e csinbálni, hanem amit csinál az jó e.

Haladjunk tovább. Tehát az irány adott, nem pedig egy feladat. Ennek fényében nincs olyan, hogy elvégezted a feladataid és meghalhatsz, hanem ahogy a közmondás is tartja: Jó pap holtig tanul, te is folyamatosan fejlődsz. A halál nem azért el korábban, mert befejezted a fejlődésed, hanem ennek több oka is lehet:

1, Az életviteledből adódóan megrövidül az életed(alkohol vagy egyéb függőségi problémák)

2, Mentálisan nem tudod helyesen kezelni a felmerülő feladatokat és nem iagán látod a kiutat, így mentális betegségek alakulhatnak ki amik halálhoz vezethetnek: depresszió, ön vagy közveszélyes magatartás kialakulása.

3, Csoportkarma(mert ilyan is van) miatt már előre eldöntötted, mikor hol és hogyan fogsz meghalni, hogy ezzel is a fejlődésed, vagy más fejlődését befolyásolhasd pozitív irányba. Erről lehetne még részletesebben is beszélni, de most nem megyek bele, nem nyújtom az amúgy is bonyolult témát.

Tehát amit láthatod saját magadtól is sokban függ, mikor fogsz meghalni.

A fentiekből a következő konklúzió vonható le a kérdésed kapcsán: Természetesen igen, mindenki hamarabb hal meg, minthogy bevégezhetné az összes feladatát. Ritka kivétel az, mikor a lélek elér egy olyan fejlettségi szintet, ahol már nem szükséges ismét leszületnie a Földre. Természetesen ezután is vannak akik még visszatérnek, de nem a saját, hanem mások fejlődésének segítéséért.

A földi élet, csak egy úgymond "osztály", ahol bizonyos dolgokat tanulhatsz meg, amire később tudsz majd építkazni. Felfoghatod úgy is, mint egy általános iskola első négy osztályát, ahol a matematika alapjait tanulod meg. Ezen ismeretek nélkül nem értenéd meg a későbbi osztályok tananyagait, azaz ezen ismeretek nélkülözhetetlenek a tovább(tanuláshoz)fejlődéshez. A fejlődés pedig sohasen áll meg.

Élő példa arra, hogy fejlett lelkek visszalátogatnak azért, hogy az emberek fejlődését elősegítsék: A leghíresebbek: Buddha, Jézus, Teréz anya. De rengeteg más tanító is tiszteletét teszi köztünk akikről nem is gondolnánk, hogy azok. Sőt olyan lelkek is tanítanak akik még nem is érték el azt a szintet, hogy örökre elhagyhassák a földi életet, de már megvan a megfelelő tudásuk ahhoz, hogy továbbadják azokat.

Nos röviden ennyi. Remélem világos amit írtam. Természetesen nem kell elfogadni minden szavam, mert nem vagyok messiás :) Sőt, jobb ha kételkedsz azzal kapcsolatban amit másoktól hallasz, mert nem minden igaz amit az emberek beszélnek. Az a legbutább ember aki mindent kérdések nélkül elhisz. Úgy látom, te nem vagy ilyen, hisz okosan visszatámadtál a goromba megjegyzésemre, ez dícséretes.

Remélem hasonló logikával esel neki a leírtak elemzésének és átgondolásának...

További szép napot! ;)

2014. szept. 14. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!