Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik a túlviláűg szerintete...

Létezik a túlviláűg szerintetek? Vagy mi történik azzal aki meghal?

Figyelt kérdés
Szerintem minden ember egy számítógép, de kapható vagyok mindenre. Neket mi a véleményetek?: Hogy nélz ki? És vágyaitokban?

2014. jún. 23. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Létezik, de oda csak a Luóűk mennek.
2014. jún. 23. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Aki meghal, az a Föld alá kerül 1-2 méterrel, vagy por formájában urnában végzi.

Túlvilág nem létezik, jó lenne, ha nem lenne vége mindennek a halállal, de mivel még nincs tapasztalatunk e téren, felesleges feltételezni egy másik hely létezését. Csak azért mert kell lennie, nem érhet így véget, attól még ez a tapasztalat.

A világ pedig lehet egy számítógépes program, akármi, de ha lehet, akkor maradjunk a földön, és maradjunk annyiban, hogy a világ az aminek látszik.

2014. jún. 23. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Senki sem tudja, hogy létezik - e. De tulajdonképpen mindegy is, ha meghalok, bármi is lesz, újjászületés más testben, szellemlény lét, akármi, a mostani életem, ebben a formájában mindenképpen véget ér és ez számomra veszteség, nem látom többet a szeretteimet, ők sem engem. És ebben kevéssé vigasztalna, hogy majd a mennyben leszek, vagy épp valami más dimenzióban vagy bárhol.

Persze rohadt igazságtalannak érzi az ember, hogy csupán 70 - 80 év van kimérve - jó esetben - a számára, de ebből, hogy ezt nem érezzük fair - nek, nem következik az, hogy bármi is szükségszerűen kell, hogy legyen a halál után. Könnyen lehet, hogy nincs is semmi. De majd kiderül egyszer.

2014. jún. 23. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi nem utal arra, hogy létezik túlvilág, így a feltételezés alaptalan. Ez a legtöbb, amit mondhatunk. És ez a legkevesebb, amit mondanunk kell.
2014. jún. 23. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Létezik túlvilág, ha meghalsz, vagy újjászületsz, vagy szellemvilágba kerülsz, de ott sem maradsz örökre ott is ugyanúgy meghalhatsz és egy másik síkra kerülhetsz a halál is egy ideiglenes hely .
2014. jún. 24. 11:49
 6/6 anonim válasza:
60% meghaltál ?? hogy ennyire biztos vagy benne ?
2014. jún. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!