Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért mondja folyton ezt?

Miért mondja folyton ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy kislányom aki 3 éves lesz, pár napja riadtan kelt fel és azóta folyton azt hajtogatja, hogy látott egy tüzet a szobában és megégett a lába ami nagyon fájt neki. Ma például ültünk a nappaliban és egyszer csak odaszaladt hozzám, hogy jött valaki, természetesen én nem láttam senkit. Mondtam neki, hogy én nem látok senkit, de ő eröltette hogy márpedig jött valaki, de csak suttogva. Kérdezgettem, hogy ki az hogy néz ki de nem mondott ezután semmit. Aztán kicsit később megint jött a tüzes történet. Érdekelne, hogy csak álmodhatta ezt és azóta is a hatása alatt van vagy csak a képzelete, esetleg emlékezhet az előző életére?? Köszönöm aki válaszol
2014. aug. 1. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg ha ketten bemennétek a családvédő szolgálathoz, egészen biztosan több segítséget kapnál élő emberektől, mint innen.

Kérlek menjetek be. Rengeteg játék van ott, és rengeteg jó ember.

2014. aug. 1. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kellene családvédő szolgálathoz mennem?
2014. aug. 1. 15:01
 3/5 Lionkind ***** válasza:
Szerintem mindkettő lehet. Vagy előző élet, vagy képzelet. Kérdezd meg tőle hogy mi volt a tűz előtt vagy ilyenek tapogasd körül a történetet.
2014. aug. 1. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam is érzékelte azt amit mi már nem. A gyerekek többsége képes erre. Viszont ezt a képességüket kb 5 éves koruk körül elvesztik.

Ne parázd ezt túl. Ha mesél a kislányod, hallgasd meg. Ne faggasd, de kérdezd. De csak úgy, mintha mindennapos lenne ez.

Először szülőként elég ijesztő volt ezzel szembesülni, emlékszem.

A fiam jött, hogy hall embereket, akik folyton üvöltöznek egymással. Aztán mondta, hogy a férfi beszélt hozzá. 4-5 éves volt.

Amikor kérdeztem tőle, hogy mit mondott, mondta hogy annyira hadart, hogy nem értett belőle semmit. Meg van egy kisfiú is, aki valami motorfélén mászkált.

Csak a férfi szólította meg, a többieket csak hallotta.

Egy nap rémülten jött, és zaklatottan mondta, hogy sikítoztak, féltek.

Azóta semmi.

Ez kb fél évig tartott nála, majd ezután a sikítozás után vége szakadt.

A barátnőm megkérdezte a látó ismerősétől még a történések alatt, hogy mi lehet ez.

Annyit mondott rá, hogy a fiam "lát", azonban erről nem szabad tudomást venni 8-9 éves koráig. Csak akkor foglalkozzak ezzel a képességgel, ha addig megmarad.

Még látott egy-két dolgot, pl. az apja balesetét, de aztán teljesen eltűnt minden.

Ezek nem voltak gyakori esetek, egyszer-egyszer jött elő.

Na ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ne ijedj meg, nem kell ezzel a helyzettel kezdeni semmit. Kezeld úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

2014. aug. 1. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. aug. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!