Miért mondja folyton ezt?
Esetleg ha ketten bemennétek a családvédő szolgálathoz, egészen biztosan több segítséget kapnál élő emberektől, mint innen.
Kérlek menjetek be. Rengeteg játék van ott, és rengeteg jó ember.
Az én fiam is érzékelte azt amit mi már nem. A gyerekek többsége képes erre. Viszont ezt a képességüket kb 5 éves koruk körül elvesztik.
Ne parázd ezt túl. Ha mesél a kislányod, hallgasd meg. Ne faggasd, de kérdezd. De csak úgy, mintha mindennapos lenne ez.
Először szülőként elég ijesztő volt ezzel szembesülni, emlékszem.
A fiam jött, hogy hall embereket, akik folyton üvöltöznek egymással. Aztán mondta, hogy a férfi beszélt hozzá. 4-5 éves volt.
Amikor kérdeztem tőle, hogy mit mondott, mondta hogy annyira hadart, hogy nem értett belőle semmit. Meg van egy kisfiú is, aki valami motorfélén mászkált.
Csak a férfi szólította meg, a többieket csak hallotta.
Egy nap rémülten jött, és zaklatottan mondta, hogy sikítoztak, féltek.
Azóta semmi.
Ez kb fél évig tartott nála, majd ezután a sikítozás után vége szakadt.
A barátnőm megkérdezte a látó ismerősétől még a történések alatt, hogy mi lehet ez.
Annyit mondott rá, hogy a fiam "lát", azonban erről nem szabad tudomást venni 8-9 éves koráig. Csak akkor foglalkozzak ezzel a képességgel, ha addig megmarad.
Még látott egy-két dolgot, pl. az apja balesetét, de aztán teljesen eltűnt minden.
Ezek nem voltak gyakori esetek, egyszer-egyszer jött elő.
Na ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ne ijedj meg, nem kell ezzel a helyzettel kezdeni semmit. Kezeld úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!