Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az öltönyös, elegáns fiúk? Mert az így jártam anyátokkalban Barney mondja folyton.

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Bruce Willis meg kiugrik a repülőből és csak az atlétatrikója szakad el.

És azt is mondja, hogy "fej vagy gyomor"

2014. febr. 7. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, egy jó öltöny(ha nem ízléstelen és nem lóg rajtad) baromi sokat tud dobni valakin, plusz fontos embernek mutatja magát, de nekem igazából egy sima póló farmerrel is bejön ha jól néz ki a pasi
2014. febr. 7. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem. Én pasikon farmer póló párti vagyok.

Ha alkalom van, és mondjuk magára kap egy öltönyt, az nagyon szexi tud lenni, de ha folyamatosan ilyen ruhában van, akkor elveszti a varázsát....

2014. febr. 7. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az öltöny sokat dob a megjelenésen, és igencsak bejön, de nem állandóan azt viselve. Csak alkalmakként.

Farmer póló helyett, én inkább ing párti vagyok, (nem az egyszerű fehér ünneplős ingre kell gondolni)...bármilyen ing, csak azért igényes legyen, nah az jól tud kinézni mindennapokban is. :D

2014. febr. 8. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Be*-*
2014. febr. 16. 00:49
 6/10 anonim válasza:
100%
Igen, csak ne lógjon rajta, meg a testalkata ne legye nagyon vékony, hanem közepes, mert rajtuk jól áll
2014. febr. 16. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki állandóan azt visel, az nem, amúgy meg tetszik, ha egy fiú ízlésesen fel tud öltözni elegánsan.
2014. febr. 18. 15:12
 8/10 Ezredesmckirályelnök válasza:
88%
annyira leszopnám az öltönyösöket
2014. febr. 20. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
ha egy pasi folyton öltönyt hord és alkalmanként látod farmerben és pólóban, az sokkal szexibb mint ha folyton farmert és pólót hord és alkalmanként látod öltönyben
2014. ápr. 1. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Üdv! Itt BArney!

CSak egy szabályom van! Hordj öltönyt, mert fa_sz@! :)

(több mint 250 csajnak bejött)

2014. ápr. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!