Megtudhatom valahogy, hogy valaki küldetéssel született-e a Földre?
A lányomról van szó. Már a fogantatása, és a terhességem is tele volt érdekességgel. A halott nagymamám üzent álmaimban, a rossz hírek előtt (pl. azt mondták, hogy DOWN-kóros, de nem az lett), Mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor is megjelent. A lányom most 22 hónapos, és egészen más, mint a két nagyobb testvére. Nem hajlandó megszólalni, még nem beszél, de csak rám néz azokkal a nagy szemeivel,és tudom mit akar. Rengeteg szeretetet ad. 2 hete voltunk egy esküvőn, és a templomi szertartáson (még nincs megkeresztelve, nem járt még templomban), ahogy bementünk, összekulcsolta a kezeit, és boldogan körbenézett.
Most sokan azt gondolják, hogy tipikus anya vagyok, aki a sajátját többnek gondolja, mint a másét. Pedig ha így lenne, akkor a nagyobbaknál is ezt kéne látnom.
Ha úgy nézzük, minden ember küldetéssel születik a Földre.
A küldetés pedig az, hogy boldogságot hozzon a szüleinek, rokonainak, majd később annak az embernek, akit párjául választ.
"Megtudhatom valahogy, hogy valaki küldetéssel született-e a Földre?"
minden ember küldetéssel (okkal) születik meg: Isten dicsőségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!