Hisztek a reinkarnációban?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 19:55
12/21 anonim válasza:
Én amúgy hiszek, de ez a kérdés, hitt kérdése, vagyis ez se téged, se senkit nem kell befolyásoljon se meggyőzzön. Vagyis azt mondom, ide ne írjon senki se magyarázatot, mert más ember az ugyanúgy tudja ellenezni.
13/21 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ezt senki nem sütötte el: Már előző életemben sem hittem. :) Egyébként igen, bizonyos fokig. Úgy gondolom, hogy van oka annak, hogy a világra jöttünk, mégpedig az, hogy fejlődjünk, a jellemünket fejlesszük, és az átélt nehézségek által próbáljunk meg jobb emberré válni. És szerintem addig "ismételteti" velünk az újabb és újabb életünk azt a szituációt, vagy problémát, ami gondot okoz, amíg erősebben nem jövünk ki belőle. Nem tudom, érthető e, amit írtam. :)
14/21 anonim válasza:
Úgy baromság ahogy kitalálták! Néphülyítés!
A lelkünk tovább él a gyermekeinkben.
15/21 december5 válasza:
Én igen, hiszen a reinkarnáció az utolsó utáni esély :-)
16/21 egybaba válasza:
Mindaddig nem hiszek benne amig nem bizonyítják be.
A buddhizmusban 8 -hibapont nélküli- bizonyítási eljáráson kell átesni a reinkarnálódott személynek ellenőrzésképpen.
Ilyenek az előző életbeli képesség bemutatása, egy előző életbeli tárgy felismerése több tárgy közé keverten. Stb. Nos aki a 8 lépésben álló teszten hibapont nélkül átesik abban hiszek, a többi csak megtévesztő mese...
18/21 anonim válasza:
Természetesen hiszek. Ettől függetlenül lehet, hogy nem létezik.
19/21 anonim válasza:
Én sem, de lélek van, ezt tudományosan bebizonyították. A reinkarnációban nem hiszek.
20/21 anonim válasza:
Én már az előző életemben sem hittem benne, tisztán emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!