Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek a reinkarnációban?

Hisztek a reinkarnációban?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2014. júl. 5. 10:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy hiszek, de ez a kérdés, hitt kérdése, vagyis ez se téged, se senkit nem kell befolyásoljon se meggyőzzön. Vagyis azt mondom, ide ne írjon senki se magyarázatot, mert más ember az ugyanúgy tudja ellenezni.
2014. júl. 8. 07:11
 13/21 anonim válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy ezt senki nem sütötte el: Már előző életemben sem hittem. :) Egyébként igen, bizonyos fokig. Úgy gondolom, hogy van oka annak, hogy a világra jöttünk, mégpedig az, hogy fejlődjünk, a jellemünket fejlesszük, és az átélt nehézségek által próbáljunk meg jobb emberré válni. És szerintem addig "ismételteti" velünk az újabb és újabb életünk azt a szituációt, vagy problémát, ami gondot okoz, amíg erősebben nem jövünk ki belőle. Nem tudom, érthető e, amit írtam. :)
2014. júl. 8. 13:35
 14/21 anonim válasza:
35%

Úgy baromság ahogy kitalálták! Néphülyítés!

A lelkünk tovább él a gyermekeinkben.

2014. júl. 9. 07:33
 15/21 december5 válasza:
100%
Én igen, hiszen a reinkarnáció az utolsó utáni esély :-)
2014. júl. 9. 10:30
 16/21 egybaba ***** válasza:

Mindaddig nem hiszek benne amig nem bizonyítják be.

A buddhizmusban 8 -hibapont nélküli- bizonyítási eljáráson kell átesni a reinkarnálódott személynek ellenőrzésképpen.

Ilyenek az előző életbeli képesség bemutatása, egy előző életbeli tárgy felismerése több tárgy közé keverten. Stb. Nos aki a 8 lépésben álló teszten hibapont nélkül átesik abban hiszek, a többi csak megtévesztő mese...

2014. júl. 10. 00:41
 17/21 anonim válasza:
Hát, én igen is meg nem is.
2014. júl. 10. 18:43
 18/21 anonim válasza:
Természetesen hiszek. Ettől függetlenül lehet, hogy nem létezik.
2014. júl. 11. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Én sem, de lélek van, ezt tudományosan bebizonyították. A reinkarnációban nem hiszek.
2014. júl. 15. 09:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Én már az előző életemben sem hittem benne, tisztán emlékszem.
2014. júl. 17. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!