Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen lehet meghalni?

Milyen lehet meghalni?

Figyelt kérdés
Nem,nem egy újabb öngyilkos jelölt tinédzser vagyok! :)Csupán kíváncsi vagyok, ki hogy gondolja az életet a halál után, vagy hogy milyen lehet meghalni ( azon kívül, hogy rossz) Számtalan feltevés van hogy pl: ha meghalunk a menybe megyünk, vagy újjá születünk egyesek szerint olyan mintha mélyen aludnánk. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ki szerint milyen lehet és hogy valóban létezik e túlvilág és akik meghaltak látnak e minket odafentről?

2014. márc. 20. 21:27
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
27%
Sztem olyan mintha aludnál. Egyszerüen csak megszűnsz létezni. Nem kell ezt túl bonyolítani
2014. márc. 22. 14:06
 12/30 anonim válasza:
A halál nyilván nem jó, de vannak nála rosszabb dolgok is. Szerintem. Amúgy én mindig is azt gondoltam, hogy újjászületek egy másik világban. Vagy fogalmam sincs, de ha csak megszűnnék, az túl unalmas lenne. :D
2014. márc. 22. 23:39
 13/30 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy az elalváshoz lehet hasonló.

Lehetséges, hogy utána az életed során felhalmozott (és elfojtott) töltéseid kisülnek. Tisztulsz (talán).

2014. márc. 28. 22:34
 14/30 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan ember számolt már be arról, hogy mit látott, akkor amikor a klinikai halál állapotából tért vissza. A legtöbben fényt láttak, sokan a műtéti asztalt felülnézetből, viszont ami érdekes, hogy még egyetlen egy nem akadt, aki a pokolról, vagy bármilyen negatív dologról számolt volna be. Azt pedig könnyen tudták tesztelni, hogy igaz lehet-e az, hogy a testükön kívülről, felülről látták az eseményeket: a műtét előtt, ahol lehetséges volt a halál beállta, egy címkét helyeztek el a lámpa tetejére, amin egyetlen egy szó állt. Egyikőjük sem tudta megmondani, mi állt az adott címkén.
2014. ápr. 2. 22:23
 15/30 anonim ***** válasza:

"még egyetlen egy nem akadt, aki a pokolról, vagy bármilyen negatív dologról számolt volna be"

Ez nem teljesen igaz, léteznek negatív HKÉ-k, bár elenyésző számban. Némelyik a végére pozitív fordulatot vesz, de némelyik negatív jellegű élmény marad. Klasszikusan "pokolbéli" víziókat viszont nagyon kevesen láttak a felmérések szerint, és sokan éltek meg átlagos HKÉ-elemeket is negatívként (pl. az "alagútban" való száguldást). Szakemberek szerint itt viszonylag nagy a látencia, mert sokan nem szívesen számolnak be negatív tapasztalatokról, illetve maguk is igyekeznek elfelejteni azt.

2014. ápr. 3. 08:15
 16/30 anonim válasza:
hát nem lehet olyan rossz mertmég senki sem jött vissza belőle. viccenkívül ez egy örök kérdés hisz halála után egy emberrel sem tudsz beszélni. viszont vannak olyan feltételezések is ami szerint a halálos előtti utolsó pillanatban nagyon jó érzés tölt el. (de ez is a halál körülményétől függ)
2014. ápr. 3. 22:11
 17/30 toth.peter ***** válasza:
41%
A halál nem lehet olyan rossz dolog...Még senki sem jött vissza panaszkodni :D
2014. ápr. 11. 23:17
 18/30 anonim ***** válasza:
A meghalás olyan mintha elaludnál. Egyik ajtó kinyílik, egy masik bezárul. Az hogy melyik szintre hangolódsz be, az csak rajtad mulik. Pontosabban ha jo dolgokat cselekedtél , akkor azt kapod vissza, ha nem, akkor megrekedsz egy szinten, amit nevezhetünk pokolmak. Viszont a pokol sem egy rossz hely. Hiszen azert van hogy azok az embereket akik oda kerültek rádöbbenhetnek arra, hogy amit tettek,az nem jó sem maguknak, sem másoknak. Lelkük tisztulása után, képesek magasabb rezgésű helyek látogatására, vagy vissza inkarnálódhatnak a földre, hogy karmikus tartozásaikat egyenlítsék.
2014. ápr. 25. 21:39
 19/30 anonim válasza:
Nekem volt halálközeli élményem ,és mi előtt ˝meghaltam˝ nem emlékeztem a halál előzményeire.
2014. máj. 5. 23:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Én író vagyok, és pont a halállal kapcsolatban végzek éppen kutatásokat. A biológiai tények, vallási magyarázatok és különböző klinikai halálon átesett emberek beszámolói alapján a következőt tudtam összerakni:

Először a látás, mint érzék szűnik meg, a halál pillanata előtt megvakulsz, de minden más érzékszerved működik. Ezután szűnik meg az ízlelés, a szaglás, a tapintás, és legvégül a hallás. Az utolsó emléked a világból valamilyen hang lesz, amit az érzékelés leállása után az agyad egy darabig még ismételget, ezért olyan, mintha azt az utolsó hangot esetleg még órákig hallanád, vagy évekig, mert az időérzéked is megbolondul. Ez a hang lassan átváltozik valami felismerhetetlen zúgássá, esetleg teljes csönddé. Itt már megtörtént a biológiai halál, az orvostudomány szerint innentől kezdve nem létezel.

A beszámolók alapján valahol itt kezdődik az alagút élmény. Az alagút fala meghatározhatatlan anyagú, színű, állagú, csak a tény felismerhető, hogy alagútról van szó, de nem ritka az sem, hogy az alagút fala emberi kezekből áll, amikről a halott felismeri, kiknek a kezei. Az alagút végén minden esetben valami olyasmi van, amit a halott nem ismer fel, de mindenképp a közelébe akar jutni, valamint érzi, hogy az a dolog sokkal nagyobb őnála. Érezhető valamilyen kötelék is, a halott és az alagút végén lévő dolog között, ami hasonló a szülő-gyerek kötelékhez, ha a halott a gyerek, de annál jóval erősebb. Bizonyára isten-teremtmény kötelékről van szó, a halott bízik az alagút végén lévő személyben, és feltétel nélkül szereti azonnal, mert olyasmit érez, mintha valaha az a személy is ő lett volna (a teremtmény Isten egy apró, leszakadt darabja???). Aki ennél a pontnál tovább jutott, az már nem tért vissza, hogy elmondhassa, ezért innentől csak találgatni lehet.

2014. máj. 7. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!