Ha nagyon vonzodom egy táoli országhoz lehet ott éltem valamikor?
Figyelt kérdés
távol van ez az ország és izlenek az ételek tetszik a zene
lehet ott laktam régenbben előző életembe
2014. márc. 9. 18:51
1/10 anonim válasza:
ha azt szeretnéd, akkor igen, így van
2/10 anonim válasza:
én meg a holdhoz vonzódom mert előző életemben ott éltem
3/10 anonim válasza:
Én Németországhoz vonzódom lehet, hogy előző életemben Hitler voltam? Ááá! csak olyan bajusz kellene nekem kár, hogy nem nő csak lassan anyámék mindig mondták, hegy gonosz vagyok és szürke bárány lehet, hogy tudták azt, hogy én vagyok Hitler ez mindent megmagyarázna.
4/10 Laylah válasza:
3.: Mert egész Németországban egyedül Hitler élt, senki más... XD
Kérdező: elképzelhető, de korántsem biztos.
5/10 anonim válasza:
Laylah hidd el, ha mondom én vagyok Hitler reinkarnációja, ha a kérdező vónzodhat egy távoli országhoz azért, mert előző életében ott élt akkor én miért ne lehetnék Hitler reinkarnációja?
6/10 Laylah válasza:
Ha az lennél, nem lennél szkeptikus, meg lenne némi lelki traumád.. és a többi. :D
7/10 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nincs lelki traumám? 1 hónapig voltam sitten. Ez szerintem elég lelki trauma nem mellesleg én vagyok a család szürke báránya Hitler igen közel áll hozzám.
8/10 Laylah válasza:
Ajj már, ez nem így megy. :D Mellesleg nem teljesen mindegy, ki voltál? Jelen életedre vajmi kevés hatással van.
9/10 anonim válasza:
Lehetséges hogy előző életedben ott éltél, bár nincs bizonyítva h az embereknek volt előző életük,de az sincs hogy nem volt :D Bármi megtörténhet
10/10 anonim válasza:
csak annyiból, hogy ízlenek az adott ország kajái, vagy a tetszenek a zenéi nem lehet megtudni hogy ott éltél-e vagy sem.
és bizonyított tény a reinkarnáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!