Olyan nincs. Hisz minden ember más- és más. Te vagy a feladat- nem lehet tesztekbe gyömöszölni, átlagembert számolni. A "megoldás" nem rajtad kívül van, hanem a középpontodban, legmélyebb lényegedben. Ezt a keresést, hogy mi éltet, nem lehet megúszni.
2014. márc. 4. 20:37
12/18 anonim válasza:
#10 még mindig jeleket vársz az égből? várhatod, amíg élsz neked is van öntudatod igaz? csinálj valamit ne várd, hogy a sültgalamb a szádba repüljön jó is lenne nekem is jó lenne munka helyet az életfeladatomat keresni a pénzt pedig dobná nekem a cukrosbácsi menj dolgozni legyél hegymászó,pilóta,énekes vagy mi tudom én neked kell tudni ennyit tudok mondani !
2014. márc. 4. 20:46
13/18 anonim válasza:
Az életfeladatod az, amit a legjobban szerettél csinálni ( játszani) gyermekkorodban....Hisz, abban lelted örömöd.... Ez most sem változott, csak most nem azt teszed.... Az alvással, átalszod az életed.Csak azt ne mondd, aludni szerettél akkor is....Mert akkor komolytalan a kérdésed....
2014. márc. 8. 16:55
14/18 anonim válasza:
Nézd meg a családod,barátaidat és ismerőseid körét,ez akár 50-100,de esetleg több is lehet.Nézd meg,ki az,aki boldog,derűs,szelíd és nyugodt ember.
Kezdd ezzel. Hallgasd végig (mind a 26 részt). Sok mindent megtudsz majd magadról és a gondolkodásodról, jó eséllyel meg fogod tudni amit akarsz, ha rászánod az időt.
2014. márc. 10. 13:08
16/18 anonim válasza:
Szerintem az élet célja érdekel téged. A cél az, h amíg élsz boldog légy. Csak a boldogsághoz vezető út a nehéz, ahhoz hogy jó életkörülményed legyen dolgoznod kell, ahhoz hogy jó helyen tudj dolgozni jó iskolai végzettség kell és ahhoz hogy eldöntsd, h mi szeretnél lenni csak egy elhatározás kell. Abból, h kétszer is leírtad, h aludni szeretsz a legjobban nem tűnsz vmi inlteligensnek, de nem akarlak megsérteni. Legyél céltudatos és nem a sors határozza meg h mi a te "életfeladatod" hanem te választod.
2014. márc. 10. 17:14
17/18 anonim válasza:
Az életfeladatunk minden nap megmutatkozik, csak mi elhessegetjük, nem vesszük komolyan. Nyűgnek érezzük, kellemetlenségnek. De lehet, hogy az az életfeladatunk, amit már csinálunk is, nagy lelkesedéssel.
Az biztos, hogy ami elől elfutnánk, amitől félünk, ahhoz közelebb kell hajolnunk. Ha nem tesszük, ha mindig elfutunk tőle, mindig a nyomunkban lesz. Sok életfeladat nem kellemes, pontosan ezért nagy feladat.
a másik fontos életfeladat, mindenkinek, a szeretet elmélyítése mások iránt. Az elfogadása a rajtunk kívül állóknak.
2014. márc. 14. 20:24
18/18 anonim válasza:
Van egy teszt, ami segíthet, az MBTI. www.lelektanitipusok.net
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!