Hogyan tudhatom meg hogy volt-e előző életem?
Olvasd el dr. Michael Newton Lelkünk útja c. többkötetes könyvét. Egy kis reklám:
facebook tényleg sokat segít -.-"
Pl. a deja vu-ből..Bár kétlem hogy emlékeznél rá.
de ilyen érzések is lehetnek,pl szerintem túlságosan megértem a pasikat lehet az voltam.
Nekem már csináltak utaztatást. Egy ilyen éber-kóma szerű állapot.... hallod, ami körülötted folyik, speciel azt is hallottam, hogy a nővérem a lépcsőn járkál. :D:D
Miután végeztünk, egész nap olyan voltam, mint egy élő-halott....
Egyébként az egész olyan volt, mintha kusza képeket, mozgófilmet látnék, éreztem szagokat, és fájdalmat is.
( Egy nő voltam, egy drogos férjjel, aki rám erőltette a drogokat, és a gyerekem csecsemőkorában meghalt. Egyébként éreztem, hogy a meleg sivatagi homok a lábujjaim között van, és most is mindig mezítláb rohangálok otthon, meg az udvaron...:))
Nagyon egyszerüen megtudhatod , itt olvasgass kb egy hétig - jobb oldalt az oszlopban található szavak hivatkozásokat rejtenek , nézz körül bátran , és megtalálod a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!