Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezhet, hogy egy sportág...

Létezhet, hogy egy sportág iránti szeretetem egy előző élethez köthető?

Figyelt kérdés

Most tegyük fel hogy létezik reinkarnáció, és kérek mindenkit csak olyan válaszoljon aki hisz ebben, mert ha troll hozzászólásokon akarok szórakozni találok bőven, és ez most fontos lenne. Én nem sorolom magam azok közé akik fenntartás nélkül hisznek a reinkarnációban, viszont néhány közelebbi barátom révén megtudhattam olyan dolgokatm, hallhattam olyan történeteket amik alapján szeretném elhinni hogy tényleg több a világ mint amennyit jelenleg tudunk róla. A lényeg az, hogy ebben a rendszerben, létezhet olyan hogy egy bizonyos dolog (esetemben egy sportág) iránti szenvedés, szerelem, "velem jön" az életek során, szóval hogy korábban már esetleg volt hozzá közöm? Anyagi okok miatt sajnos nem lehet az életem része ez az egész, gyerekkorom óta bennem van, úgy érzem mintha mindig is hiányzott volna az életemből. Nem akarom belemagyarázni, és amíg pár évvel ezelőtt nem nyertem egy kis betekintést ebbe az egész előző-következő élet dologba, addig nem is nagyon gondolkodtam azon hogy ez több puszta rajongásnál. Vagy csak szimplán megbolondultam hogy örökre le kellett mondanom róla : D Előre is köszönöm a válaszokat.

21/L

2014. febr. 5. 23:32
 1/5 A kérdező kommentje:
*szenvedély
2014. febr. 5. 23:34
 2/5 anonim válasza:
Hátha elfogadod a reinkarnációt, ebben is hinned kell. Én egy időben jártam buddhistákhoz meditálni, hogy lenyugodjak egy kicsit :D és az egyik tanító azt mondta, hogy például ha egy párkapcsolatból úgy jövünk ki, hogy nem zártuk le teljesen, vagy akár a negatív érzelmek bennünk maradnak iránta, akkor azzal az emberrel fogunk találkozni a következő életünkben. Lehet, hogy az előző életedben nem sikerült teljesen kiteljesedned a sportban, ezért azt tovább vitted magaddal. Amúgy ajánlom a figyelmedbe a "The Master" filmet Philip Seymour Hoffman szereplésével.
2014. febr. 6. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

A reinkarnációban benne van, hogy egyik életből sok mindent átviszünk a másikba. Ez nem csak a sport szeretete lehet, de bármilyen más adottság vagy képesség is. Egy nyelv ismerete, a rajzolás képessége, a született zsenik tudása mögött bizony mind-mind életek alatt felhalmozott tudás és gyakorlás rejlik, amit itt és most ezek az emberek csak felidéznek a lélek mélységeiből.

Pl.: Biztosan ismersz olyanokat, akik hónapok alatt képesek egy nyelvet tökéletesen elsajátítani. A reinkarnáció azzal magyarázza a tehetségüket, hogy valószínűleg már többször is éltek már azon a nyelvterületen, és most csak "felidézik" az emlékeiket.

Az általad írt sport szeretete is valami hasonló lehet, egyetértek az előttem szólóval. Még biztosan lesz közöd hozzá, ha nem most, akkor a következő életek valamelyikében.

Nem bolondultál meg, sokan vannak így dolgokkal, legfeljebb nem merik kimondani ebben a modern világban! :D

2014. febr. 8. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy igen vagy nem.

Nem mind1? Amíg ezen filózol elszalasztod a lényeget!

2014. febr. 9. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szalasztok el semmit, ebben az életben már úgyis lekéstem ezt a dolgot. Gondolkodni rajta nem hinném h tilos
2014. febr. 9. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!