Hogyan lehet kideríteni, hogy ki voltam előző életemben? 14L
Figyelt kérdés
14 évesen vajon már lehet valahonnan következtetni, vagy ez még túl korai? Már 6 éves korom óta nagyon érdekelnek az ilyen dolgok, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lehetettem előző életembe/életeimbe. (Feltételezzük, hogy ez nem az első életem.) Van egy visszatérő álmom, amit már kiskorom óta álmodok: mindig levetem magam egy szakadékba egy hosszú fehér ruhába, de körülbelül fél perc az egész álom, és még egy másodperccel sem álmodtam eddig tovább. Minden kis részlet ugyanaz. Ennek is lehet valami köze, talán előző életemben így haltam meg? Vagy ez hülyeség, és semmi köze nincs hozzá?2014. jan. 23. 19:50
11/16 anonim válasza:
De csak azért emlékszel, mert még nem nőtt be a fejed-lágya!
12/16 anonim válasza:
én csak azt tudom hogy az egészbe nincs lgika mer 1 normális embernek 1 értelműb lenne a szelem létezésére való hit mint a dudósok töb dimenzió létezési hite
13/16 anonim válasza:
Nos én abban a tényben hiszek,hogy az őseid emlékei az utódokra rászállhatnak.Ez is a reinkarnációnak mondható,ha úgy nézzük.Nem történt valami ilyesmi az egyik felmenőddel?Én például mindig azt álmodom,már kicsi korom óta,hogy egy bástyában vagyok .Ez például később kiderült,hogy annál a bástyánál éltek a felmenőim köztük egy lány is,aki teljesen olyan volt mint én,és a ruhája is olyan volt mint az álmomban.
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Képen láttam azokat a felmenőimet.Egyébként igen,úgy ahogy az egyik válaszoló mondta,örökölheted ezeket az emlékeket.
15/16 anonim válasza:
Fogyassz erősebb drogokat és megtudod.
16/16 anonim válasza:
#15-ös te meg hülye vagy és a börtönben lenne a helyed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!