Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Segitene-e valaki abban hogy...

Delic kérdése:

Segitene-e valaki abban hogy visszaterjek a volt ferjemhez?

Figyelt kérdés
Harom eve elvalltunk en elkoltoztem tole ket kicsi gyerekkel.A valopert o inditotta de kulonosebb oka nem volt csk sokat veszekedtunk.Meg mindig szeretem es ezt o is tudja,szenvedek es felek.hiszem hogy az eletem csak vele lenne teljes, nem tudom miert tortenik velem mindez.1975 aprilis 26-an szulettem.
2014. jan. 7. 23:09
 1/4 Passiflora ***** válasza:
51%

Próbáltál Vele akár őszintén beszélgetni arról, hogy mit érzel iránta, akár szavak nélkül kimutatni, éreztetni Vele?

Őszintén szólva szerintem ennyi információ alapján, amit megosztottál itt velünk, nehéz bárkinek is használható tanácsot adni.

Az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy érdemesebb lenne a "házasság" vagy a "válás" témakörnél feltenned ezt a kérdést, ott valószínűleg többen válaszolnának Neked, és több ötletet adnának. Minden jót Neked!

2014. jan. 7. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy Hellinger-családállításra.Nagyon hasznos.
2014. jan. 8. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, segítek, ha kifizeted az utiköltséget. De anyagilag valószínűleg jobban jössz ki, ha buszra vagy vonatra ülsz.
2014. jan. 9. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
És ez mégis hogy kapcsolódik a reinkarnációhoz vagy a karmához...? Ti emberek egyre hülyébbek vagytok.
2014. jan. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!