Lehetséges lenne-e a lélekcsere két élő ember között?
Érdekelne engemet ez a téma.
Normális válaszokat kérek.
nem
az emlékeket az agy tárolja. ezért károsodnak ha bevered a fejed
Ezoterikus szempontból egyértelműen: nem
A tudomány és az agy átültetése: talán egyszer majd, bár nem tartom valószínűnek, túl bonyolult az idegrendszer, túl sok még a rejtély.
Hát ha a 70-es évek átoperálták két majom fejét azóta a tudomány sokat fejlődött. Ám a kérdés a testcsere című film
közben keletkezett mert annyi ehezz hasonló filmet láttam már.
Természetesen lehetséges Ezotérikus szempontból is kedves szkeptikusok .
Oszmán Elek vagyok . Enyém Budapesten a legnagyobb Jósda . Diplomámat Tenyér jóslásból illetve Álomfejtésből szereztem de mindig is érdekel a "lélekcsere" én inkább úgy mondanám lélek átültetés az univerzum spektája szorozva ekliptika g9 a négyzeten mínusz kettő egyenlő E=mc2 ez egy egyenlet amelyet én fejlesztettem ki , még nem tökéletes ezért nem vagyok még képes önerőből lélek átültetésre de mindenesetre már rájöttem arra hogy hogyan lehet lélek átültetést nem Önerőböl hanem a természet spektája segítségével végrehajtani . Mint tudjuk az Univerzum Spektája nem egyenlő a FÖld Spektájával és azt is tudjuk a Földön minden G9 (azaz lélekfél ) újjászületik egy másik testben elfelejtve előző életének eseményeit mozzanatait . Ha a fÖLD SPEKTIKULÁRIS GYORSULÁSÁT G5-RE fejlesztjük akkor Mekka irányába ellőve egy ballisztikus rakétát tudjuk szabályozni azt hogy ki milyen testben szülessen újjá halála után .
Remélem érthető volt a válasz ! Remélem Segítettem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!