Ti hisztek a reinkarnációban?
Figyelt kérdés
Miért ? Mivel tudjátok alátámasztani hogy így működik az élet?#rein
2013. nov. 26. 16:59
11/14 anonim válasza:
Én teljes mértékben hiszek benne!! Sőt még a karmában is. Egy sor meggyőző bizonyíték szól mellette pl Deja Vu érzés vagy kisgyerekek elmondják az előző életüket. De így választják ki a Dalai Láma inkarnációját is a kisfiú elbeszéléséből!
Ja és keresztény vagyok hivatalosan, meg keresztény de nem vallom a tanokat, sőt a bibliát se tartom sokra
12/14 anonim válasza:
Amiben csak HINNI lehet, azt nem nekem találták ki.
13/14 anonim válasza:
hiszek a karmában,és a reinkarnációban is. Mióta láttam A tegnap gyermekei c. filmet,ami igaz történet alapján készült,azóta mégjobban hiszek benne.Ajánlom mindenkinek a filmet!
14/14 anonim válasza:
Nem. Én a kereszténységgel annyira vagyok kapcsolatban hogy megkereszteltek de én közel sem hiszek ilyesmiben. Max ha képes akkor az emlékeit elveszti. Azt hiszem úgy van hogy ha jó voltál előző életedben akkor jó lesz a következő. Szerintem az hogy ha valakit megbüntet isten azzal hogy rossz élete lesz akkor nem tudja hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!