Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az iskolánkba október elején új angoltanár érkezett. Én az első pillanattól kezdve úgy érzem, ismerem őt. Külsőre is hasonlítunk. Pontosan tudom élőre, mi lesz majd a következő mondata, milyen hangsúlyokkal, mindent. Furcsa, rossz érzés a közelében lenni.2013. nov. 24. 09:23
2/6 vmi03 válasza:
Mert az angoltanárod egy földönkívüli és ezzel a módszerrel akar behálózni am viccet félre téve Fogalmam sincs
4/6 anonim válasza:
Hmm! Ez érdekes! Én 1 hétig voltam úgy, hogy tudtam az emberek következő mozdulatait, és még mielőtt leesett volna valami még azelőtt, hogy megindult volna az esés még azelőtt odatettem alá a kezem! :D nem értettem, és tulajdonképpen most se értem mi volt velem abban az 1 hétben! :-/ De amúgy jó neked! Tudod, hogy téged fog-e másnap feleltetni! :DDDD!
5/6 anonim válasza:
Inkább te döntsd el hogy hiszel e a lélekvándorlásban.:D
De komolyan mármint úgy értem hogy hiszel e abban hogy ezt az embert esetleg ismerted az előző életedben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!