Van, aki már találkozott az ikerlelkével/ikerlángjával?
Állítólag én igen. A húgom az ikerláng-társam: tűzbe is menne értem!
Bizonyos források szerint a két fogalom nem szinoníma. Az iker-lélektárs az elsődleges teremtésünk folytán a másik felünk, kiegészítő párunk.
Én megadnék mindent érte, ha vele lehetnék. Sokan nem hisznek benne, de én pl kiskoromtól fogva hiszem, hogy van egy "ikrem" valahol, és sosem mentem férjhez, mert megvárom :D
Ha csak fele olyan csodálatos, mint ahogy leírják akkor is megéri harcolni érte... Kicsit irigylem azokat akik megtalálták, érdekes lenne ilyenekkel beszélgetni, vajon ők mivel érdemeltek ki ekkora csodát :D
Mindenesetre nagyon hasonló erős vonzalom és szeretet eddig két emberrel volt nekem, egyik ma a legjobb barátom... igazából simán olvasunk egymás fejében, előbb látjuk a másikon ha valami gáz van, mint a párjaink :D
szóval akkor az ikerlélek valami tényleg csodaszép érzés lehet.. remélem megélhetem majd :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!