Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Barátomnak nagyon nagyok az...

Barátomnak nagyon nagyok az intim méretei, ez azt jelenti hogy az eddigi életeiben nagyon férfias volt, esetleg harcos?

Figyelt kérdés
Vagy az ilyesmi testi adottság minek lehet még a jele,jellembeli jele?

2013. szept. 23. 20:30
1 2 3
 11/27 Weke Daka válasza:
96%

Kedves kérdező!

Az elméleted kissé erőltetettnek tűnik, de ha bővebben kifejted, más példákkal, akkor szívesen elolvasom. Az általad elmondottakból valami olyasmi következik, hogy aki férfi erényekkel rendelkezett előző életeiben, annak most fizikailag is nagy a férfiassága? ennyi erővel akkor a nagymellű nők előző életükben nőileg nagyon erényesek voltak? :) de mik azok a női és férfi erények? nem teljesen értem az elméletedet, és elárulhatnád azt is, hogy ezt honnan veszed. vagy csak tippeltél?

nem igazán spirituális téma a nagy farokméret, de az összefüggéseidre és az elméletedre kíváncsi vagyok, már csak a poén kedvéért is.

2013. szept. 23. 23:04
 12/27 sztiv12 válasza:
96%

Hehe, én egyből értettem a kérdést.

Tehát akkor amennyiben reikarizé van és Herkules meghalt, akkor szegényből új életében kentaur kellett hogy legyen, elvégre hősünknek már csak ló méretben leledzhetett :D

2013. szept. 24. 09:36
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Pontosan forditva. Mindig azzal cukkolták, hogy töpörtyüpöc-ü. Ezért csak arra gyurt a reinkarnácioja során, hogy ez ne forduljon elö mégegyszer. Bejött neki.
2013. szept. 24. 10:17
 14/27 BlackSword ***** válasza:
100%

Hát anyukám, ha ez így lenne, akkor én az előző életemben egyenesen a hadisten voltam kétszer... De itt meg is dőlt az elmélet, mert az istenek halhatatlanok... Bár lehet most is én vagyok a hadisten...

Üdv, Ares...

2013. szept. 24. 11:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal valószínűbb, hogy előző életében nő volt, és - Freud szavaival élve - az ún. "péniszirigység" erősen befolyása alatt tartotta. A kondicionáltsága következtében született olyan férfinak, amilyen szeretett volna lenni, mint nő.
2013. szept. 24. 19:51
 16/27 hunbula ***** válasza:
21%
Kár hogy olyan kevés harcos volt egy reinkarnációval ezelőtt... Igazán nagy kár.
2013. szept. 25. 14:28
 17/27 anonim válasza:
95%
Hát persze különben mivel tanult volna kardozni előző életében.
2013. szept. 25. 15:15
 18/27 anonim ***** válasza:
96%
Mutass képet,mert így látatlanban nem lehet semmit mondani.
2013. szept. 26. 02:49
 19/27 Dreigang ***** válasza:
100%
Hogy elefánt lett volna előző életében? Lehet, hogy talán harcos törpecickány inkább, és ez a méret most annak az ellensúlyozása. Legalábbis nálam eddig így jött le, amiket az előző életekről hallottam.
2013. szept. 28. 02:36
 20/27 anonim ***** válasza:

"Olyan összefüggésre gondolok, mint pl azt mondják hogy aki magasabb érettebb szellemileg, ..."

Ha ez igaz, akkor Te - a kérdésedből ítélve - szerintem simán alatta maradsz a 150 centinek...

2013. okt. 3. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!