Barátomnak nagyon nagyok az intim méretei, ez azt jelenti hogy az eddigi életeiben nagyon férfias volt, esetleg harcos?
Kedves kérdező!
Az elméleted kissé erőltetettnek tűnik, de ha bővebben kifejted, más példákkal, akkor szívesen elolvasom. Az általad elmondottakból valami olyasmi következik, hogy aki férfi erényekkel rendelkezett előző életeiben, annak most fizikailag is nagy a férfiassága? ennyi erővel akkor a nagymellű nők előző életükben nőileg nagyon erényesek voltak? :) de mik azok a női és férfi erények? nem teljesen értem az elméletedet, és elárulhatnád azt is, hogy ezt honnan veszed. vagy csak tippeltél?
nem igazán spirituális téma a nagy farokméret, de az összefüggéseidre és az elméletedre kíváncsi vagyok, már csak a poén kedvéért is.
Hehe, én egyből értettem a kérdést.
Tehát akkor amennyiben reikarizé van és Herkules meghalt, akkor szegényből új életében kentaur kellett hogy legyen, elvégre hősünknek már csak ló méretben leledzhetett :D
Hát anyukám, ha ez így lenne, akkor én az előző életemben egyenesen a hadisten voltam kétszer... De itt meg is dőlt az elmélet, mert az istenek halhatatlanok... Bár lehet most is én vagyok a hadisten...
Üdv, Ares...
"Olyan összefüggésre gondolok, mint pl azt mondják hogy aki magasabb érettebb szellemileg, ..."
Ha ez igaz, akkor Te - a kérdésedből ítélve - szerintem simán alatta maradsz a 150 centinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!