Szerinted melyik a legvalószínűbb?
Én pogány vagyok (még), de érdekel nagyon. Mi létezik? Valami kézzel foghatatlan, szabad szemmel nem látható, emberi aggyal felfoghatatlan, természet feletti dolog, szerintem van. Sok paranormális jelenségről számolnak be, nap mint nap az egész Földön. Tehát valami van, a halál után. De mi? Mennyország? Reinkarnáció a végtelenségig? Vagy a lelkünk koboról a nagy világban és próbál jelezni? Csak mi nem érzékeljük? Esetleg megijedünk tőlük csupán. Sokan számolnak be a halál közeli élményeiről. Sok esetben, az alagút, fény megnyugvás stb.. Olvastam egy cikket még régen, hogy egy hölgy szinte meghalt, beállt a biológiai halál, a hozzátartozója azonban nem tudta elengedni, elfogadni, h meghalt és " visszasírta " őt. A nő visszatért de boldogtalan volt.. mert ahol járt, béke volt, és minden sokkal jobb mint a Földi életbe, " miért kellett vissza hoznod? " Hónapokkal később elhunyt.
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék. :)
Kedves Válaszoló!
Honnan tudod, hogy reinkarnáció nem létezik?
Tény, mindenki csak találgat, de biztosra állítani, hogy nincs, erősnek tartom. De ha ezt gondolod legalább magyarázd meg.
Hát, én személy szerint nem filózok ezen. Egyszer úgyis eljön a gyakran emlegetett vég, és akkor már teljesen mindegy lesz, hogy csak lebegünk a végeláthatatlan semmiben, vagy a lelkünk reinkarnálódik egy új testben. Főleg akkor, hogyha az új testben nem emlékszünk az előző életünkre.
Igaz, csábítóbb azt hinni, hogy a halálunk után is lesz velünk valami, de ez szerintem nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!