A párhuzamos Univerzumokból jöhetnek a kerti, erdei törpök?
Ezen kérdésre merült fel az válaszként, hogy PU-ból jönnek a törpök http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Vajon a PU bizonyítéka az erdei manók, bányászó, csákányos törpék, aranyat vadászó hol zöld hol fekete koboldok megjelenése a világ különböző helyein?
"azt sem értem, hogy ha párhuzamos univerzum, akkor a földi technológia hogyan szorítaná ki őket ? Hiszen teljesen függetlenek vagyunk tőlük. Abba a faluba, ahol van cséphadaró meg vetőgép, már nem nyílik meg a dimenziókapu ?"
Első vagyok! Én ezt úgy értettem, hogy például ahol már metropoliszok vannak, nagy városok, ott aligha fognak törpét látni, mint pl. New York. A fene se veszi észre.
Régen miért láttak annyit? Mert az emberek a szabadban táboroztak, ott sátoroztak le, ott éltek, nem voltak még olyan nagyok a városok, vándoroltak stb.
Érdekes módon a skandináv/ír országokban mivel nagyon sok hely úgy maradt mint annó előző korszakokban, tehát még most is vannak dimbes-dombos vidékek, völgyek, patakok, amik elhagyatottabbak, itt érdekes módon még most is él a Tündér/kobold hit és néha látnak is ilyeneket az emberek.
Magyarországon is utoljára az 1900-as években láttak ( persze ha most nem vesszük figyelembe ezeket az új megfigyeléseket, ha igazak), mert itt is vannak falvak, tanyák, stb.
Ezek az élőlények egyébként sem a középkorban jelentek meg. AZ ókori Egyiptomban is beszámolnak törpékről, egyik leghíresebb egy ilyen istenség Bész, na és mit ad az ég, ezt is alacsonyan és szakállasan ábrázolták. Ugyanúgy mint az összes többi törpét.
11es
ez a színtiszta valóság.
a színfalak mögött a tündérek, koboldok, és törpék világa lapul.
Ezt megbeszelted mar az elmeorvosoddal is ?
én vagyok az elmeorvos is.
végzettségem pszicháter....
Jajj de jó az ideggyogyó!
Az elmeosztály csudajó!
Látunk törpöket, apró leánykákat,
majd kapunk kis, színes pirulákat.
*röhögtem
Elírtam az előző válaszomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!