Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet a reinkarnációnak...

Lehet a reinkarnációnak valami köze ahhoz, hogy kötődök nagyon egy olyan országhoz, amiben születésemkor háború volt, de soha nem jártam ott még?

Figyelt kérdés

Vagy ez hogy van? Tetszik az ország, kötődök is hozzá valamiért, pedig soha nem voltam ott, és nem a fényképek miatt tetszik.

10 éves koromban is sokszor mondogattam a nevét valamiért.

Lehetséges, hogy háború alatt ott haltam meg, majd pár hónap múlva Mo.-n születtem újjá?

Vagy ez teljes képtelenség, és csak én képzelem be?

Ha képtelenség, miért kötődök érzelmileg nagyon ahhoz az országhoz?

2013. aug. 3. 22:10
1 2
 11/15 Antimod ***** válasza:
Tudom miről beszélsz, én is éreztem hasonlót egy adott (távoli) országgal kapcsolatosan, sőt, bizonyos korokkal is bizonyos országokban - egyszerűen fogalmam sincs, miért érdekelnek.
2013. aug. 5. 09:59
 12/15 anonim ***** válasza:

érdekes

én meg Oroszországért vagyok teljesen oda, pedig elvileg semmi rokon nem él ott, közöm nincs hozzá.

De mégis.

2013. aug. 6. 10:02
 13/15 zsoltihaver ***** válasza:
erdekes nekem japan fele huz a szivem es ense tom miert
2013. aug. 10. 12:12
 14/15 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Szóval te loptad el a hallucinogén drogomat? Lebuktál. Vicceltem xD
2013. aug. 12. 00:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen nagyon is lehetséges hogy előző élet miatt kötődsz oda, nem véletlenül ötlött fel benned ez a lehetőség vagyis ez a válasz.

Amúgy kétfajta karma van, az egyik az előző életből hozott, a másik a családi: pl amit a génjeiden keresztül hordozol, szülőktől kapod. Az esetedben inkább az elsőről van szó

[link]

Ez egy példa arra hol tudsz ilyet csinálni, nem rég linkelte valaki egy másik kérdésnél.

De a környékeden is biztos vannak akik evvel foglalkoznak, keresgess neten.

2013. szept. 13. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!