Lehet a reinkarnációnak valami köze ahhoz, hogy kötődök nagyon egy olyan országhoz, amiben születésemkor háború volt, de soha nem jártam ott még?
Vagy ez hogy van? Tetszik az ország, kötődök is hozzá valamiért, pedig soha nem voltam ott, és nem a fényképek miatt tetszik.
10 éves koromban is sokszor mondogattam a nevét valamiért.
Lehetséges, hogy háború alatt ott haltam meg, majd pár hónap múlva Mo.-n születtem újjá?
Vagy ez teljes képtelenség, és csak én képzelem be?
Ha képtelenség, miért kötődök érzelmileg nagyon ahhoz az országhoz?
érdekes
én meg Oroszországért vagyok teljesen oda, pedig elvileg semmi rokon nem él ott, közöm nincs hozzá.
De mégis.
Igen nagyon is lehetséges hogy előző élet miatt kötődsz oda, nem véletlenül ötlött fel benned ez a lehetőség vagyis ez a válasz.
Amúgy kétfajta karma van, az egyik az előző életből hozott, a másik a családi: pl amit a génjeiden keresztül hordozol, szülőktől kapod. Az esetedben inkább az elsőről van szó
Ez egy példa arra hol tudsz ilyet csinálni, nem rég linkelte valaki egy másik kérdésnél.
De a környékeden is biztos vannak akik evvel foglalkoznak, keresgess neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!