Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki ajánlana technikákat,...

Valaki ajánlana technikákat, amikkel az előző életem részleteibe bepillantást nyerhetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 16:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
Csatlakoznék a tiltakozó táborhoz: nincs szükséged rá, hogy előző életed információival terheld a mostani életedet. Értem én, hogy kíváncsi vagy, de tegyük fel, hogy megtudnál valamit, attól több vagy jobb lennél? Inkább foglalkozz a mostani feladataiddal, van elég :-)
2013. máj. 31. 08:46
 12/17 K. Tündi válasza:

Nem értek egyet az előttem szólók többségével! Hidd el, jó, ha tudod, hogy mi történt előző életedben. Ugyanis ezeket az infókat fel tudod használni a jelenlegi életedben, így nem futsz bele ugyan abba a hibába minden egyes életedben. Vagyis a lelked tud fejlődni, haladsz a karmádban, nem pedig egy helyben toporogsz.

Komolyan mondom, hidd el tudom, hogy miről beszélek. Én (sajnos vagy nem sajnos...hmm) látó vagyok. Rengeteg minden látok, hallok. Látom a szellemeket, van olyan, amelyik nem jelenik meg előttem, de azzal tudok beszélni. Látom mindenki auráját, néha villanásokat látok az előző életemből. Azt is tudom, hogy miért kaptam ezt a tehetséget. Előző életemben nagyon sokan bántottak, és valami borzalmas dolgot műveltem (nem tudom, hogy pontosan mit,hipnózissal még sosem mentem vissza). Az én feladatom a jelenlegi életemben a megbocsátás, és hogy ne bántsak "vissza" senkit se, tehát ne ön bíráskodjak. Borzasztó dolgokat éltem már eddig át (pedig csak 23 vagyok)és még ezután sem lélegezhetek fel. Ebben az életemben ha törik, ha szakad, meg kell tanulnom megbocsájtani.

De mondok egy példát arra is

2013. máj. 31. 16:42
 13/17 K. Tündi válasza:
77%

Jajj..

Szóval mondok egy példát (nem a saját életemből), hogy tényleg fontos az előző élet hibáinak a megtudása, sokszor ez a kulcs a továbblépéshez.

Volt egy srác, aki járt egy fiatal csajjal, nem volt különösebben nagyobb szerelem, semmi extra. De a lány mondta, hogy már a kapcsolatuk alatt is furcsán viselkedett a srác, állandóan követte, magához akarta láncolni... A csaj szakított a sráccal és onnantól a srác totál bekattant. Mindenhová követte - nem csinált jelenetet meg nem féltékenykedett - csak követte. Éjszaka az ablaka alatt leskelődött, a kertjében aludt, reggel követte a buszon, napközbe a munkahelye előtt ácsorgott VÉGIG.... Valaki szerencsére "hozzá értő" volt a környezetükben, és a srácot rá tudták venni, hogy vegyen részt egy hipnózisban, hogy megnézhessék nem-e az előző élet eseményei mozgatják a jelent? Na most.A hipnózis folyamán kiderült, hogy a lány előző életében az ókori Egyiptomban az egyik fáraó lánya volt. A srác pedig az uralkodó család testőr-katonái közül az egyik. Háború volt, és a fáraó megbízta a srácot azzal, hogy a lányát bújtassa el, óvja meg az életét, amég a birodalomban nem rendeződnek a dolgok. A srác nem vigyázott eléggé a lányra, akit elfogtak és végül megölték. Ez a lelkiismeret furdalás, ez a lenyomat még 2-3 ezer év múlva is a lelkében volt. Ezért követte minden lépését, ezért vigyázott rá. Amint a hipnózis során feltárták a problémát, a srác megértette, hogy ez már elmúlt, tovább kell lépnie. Soha többé nem követte, nem zaklatta a lányt.

Tehát! Igen is fontos a múlt megismerése, de ne merengésre használjuk, bármit is tettünk, hanem tanulásra! Az elkövetett hibákat ne kövessük el többé, így a lélek fejlődik, és elérhetjük azt a szintet, hogy többé már nem kell leszületnünk.

2013. máj. 31. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Pszichiáter? Na az majd szépen bent tart! Van aki csinál "visszavezetést", de! Ne akard tudni! Van aki 'elvisz'a halálodat végigélni-s van aki a jövődet láttatja veled. Azért vagy itt és most, hogy a mostani életeddel foglalkozz...Ráérsz akkor ezzel, ha már "fent vagy"!
2013. jún. 1. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Mért jó az neked, ha megtudod, hogy mamutfenyő voltál a Kárpátokban, és minden nyáron végigszartak a rajtad fészkelő rigók?
2013. jún. 1. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Először is kérdező senkinek nem volt előző élete és nem lesz következő élete se!!!!!

ez egy hindu babonaság. Őseid voltak akik átörökítettek ezt azt generációkon keresztül és a Te emlékeid ha egyáltalán elérhetően" ott van, az az őseidtől kapott örökséged.

Mire vagy kíváncsi hogy az ük-ük-ük nagy anyádat megerőszakolták a törökök és te annak az agressziónak vagy leszármazottja? Vagy esetleg arra hogy az ük-ük-ük nagyapádat agyon korbácsolták mert mint jobbágy fellázadt?

Magadtól pedig ne machinált a tudatoddal, mert bekattanhatsz és a Duna partján találod magad feltartott karokkal mint meghibbant magyar guru.

egy életed van itt és most azt éld becsülettel, ésszerűen és ne foglalkozz minden baromsággal amit manapság szélhámosok terjesztenek!!

2013. jún. 10. 09:46
 17/17 anonim válasza:
előző élet bizonyítottan van, ez tény ha elfogadja valaki ha nem, kutatások bizonyítják alá és összegyűjtött dokumentumok azon gyerekekről akik az előző életüket kristálytisztán részletgazdagon elmesélték.Majdnem 1000 eset létezik , ahol a sok információ alapján a halottat beazonosították, sokan az előző családjaikkal tartják a kapcsolatot...Sok minden természetfeletti vagy megmagyarázhatatlan dolgok nem képesek elfogadni az emberek mert a világ kineveli belőlük ezt a képességet,az egyéniséget, a saját gondolatokat.A földhöz ragasztanak mindent és elvárják hogy amit látunk csak az létezik, minden más őrültség és az elme szüleménye.Rögtön küldenek diliházba.Sajnos ez a mai világ,a zombi apokalipszis eljött..az okos telefonok és a gépek kora...
2014. jan. 2. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!