Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy tudok visszaemlékezni az...

Hogy tudok visszaemlékezni az előző életemre?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy lehetséges valami hipnózissal vagy ilyesmivel egy pár emléket felidézni, és mivel engem nagyon érdekel ez szeretném kipróbálni:)

Tudja valaki, hogy ez hogy megy Mi a módszere? Vagy egyáltalán ez lehetséges?:)

2013. máj. 2. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi agymosott embert. EGYSZER élsz. Többször nem. Ti biztos ilyen nem normális vallás mániások vagytok akiknek már átmosták az agyukat kiskorukban.
2013. máj. 6. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

11/11

Tobbszor elunk, de csak EGY ELET van, pontosabban, az ELET EGY, vegtelen oszthatalan, elpusztithatatlan. Olyan mint az Energia.

Ugy lehet elkepzelni ezt, mint egy nyaklancot: ez az Elet. A gyongyok a nyaklancon az ember egymas utan kovetkezo eletei az embernek.

Az ember valodi magja, a Lelke halhatatlan, a tulvilagban tovabb el, de test nelkul. Amikor ujra szuletik (reinkarnacio) az ember, akkor a Lelke kore epul fol a fizikai teste. Fizikai test nelkul a lelek nem tudna megnyilvanulni es foleg fejlodni. Ezert van szukseg ujra es ujra testet olteni a Leleknek.

2013. máj. 6. 21:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Komolyan elhiszed? A saját fejedet kéne használnod és nem azt kéne elhinni amit valami bugyuta ember leírt.
2013. máj. 6. 21:38
 14/16 Antimod ***** válasza:

"Ti biztos ilyen nem normális vallás mániások vagytok akiknek már átmosták az agyukat kiskorukban."

Nem talált.

Egyébként - csak egyetlen egyszer - gondolkozz el azon, vajon nem éppen az-e az agymosás, amit nap mint nap hallasz a mainstream médiából, tudományos világból: csak egyszer élünk, fogyassz, vásárolj, mert megérdemled, neked is legyen ilyened-olyanod?

Hozzáteszem, a tudomány élharcosai valószínűleg már rég felismerték a materializmuson túlmutató képleteket, csak nem tudnak olyan koherens egészet alkotni belőle, mint a materializmus, ergó nem eléggé "szalonképes" még az ismeretük.

2013. máj. 7. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én műszaki végzettségű vagyok, nem hiszek a hókusz - pókuszokban. De azért ne vessük el az előző életek, halál utáni életek gondolatát csípőből. Azon egyszerű oknál fogva sem, hogy a tapasztalható, látható, jelen életünk mibenlétét sem ismerjük igazán. Azt sem értjük, mire fel létezik a Világegyetem, s benne az ember. Miért lenne lehetetlen, hogy a tudatunk valamilyen formában megmarad halálunk után, s ha megmarad valamilyen módon "élni" fog valahol. Abban nem hiszek, hogy egy másik emberi testben születünk újra, mivel ehhez kevés a lélek - szám. Miért? A 2. világháború körül élt 2 milliárd ember, ma meg 7. Akkor 5 milliárd lelke honnan reinkarnálódott?

Sokkal az izgalmasabb a gondolat, hogy valamiféle - jobb szó híján - másik "dimenzióban", egy teljesen más, mostani anyagi világunkból nem megtapasztalható létformában, vagy energiaként, akár egy szoftver élne tovább a tudat. Nem ördögtől való, gondoljunk csak a sötét anyagra, azt sem tudjuk micsoda, s mégis, a világ 90 % - a abból áll. (Nem állítom, hogy bármilyen összefüggésben van a feltételezett más dimenziókkal).

Egyszer talán az emberiség arra is képes lesz, hogy a tudatot akár mesterségesen is tárolja valahogy, fennmaradjon a lélek, ha úgy tetszik, az után is, ha a test már tönkrement, megsérült.

Azt sem lehet kizárni, hogy a jelen életünk a halucináció vagy mesterséges szimuláció, s egy másik létforma az igazi. Már ha egyáltalán meg tudjuk határozni, hogy mi is a valóság. Ma erről még nem tudunk meggyőződni. Szóval azt mondom vigyázzunk, ha valamiről nincs tudomásunk, tapasztalásunk attól az még létezhet.

2013. máj. 7. 13:10
 16/16 anonim válasza:

Egyszer "megálmodtam" egy előző életem végét, mikor egy este nagyon rosszul éreztem magam, hánytam és lázas voltam.

Másnap semmi bajom nem volt.

Nem direkt idéztem elő, csak úgy jött. A mai napig emlékszem az "álomra", pedig sok évvel ezelőtt történt.

2013. máj. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!