Hogy lehetséges visszaemlékezni az előző életekre?
Figyelt kérdés
Ha emlékszünk, akkor az agyunk gyakorlatilag elővesz egy információt, amit elraktározott. Ez nyilván elég bugyuta megfogalmazás, de most nem ez a kérdés. Tehát fizikailag megvan valahol az agyunkban az az emlék. Viszont az előző élet emléke, nem lehet az agyban, hisz amikor történt a dolog, akkor még nem volt meg ez az agy. Így emlék sem keletkezhetett benne. Vagy valahogy odakerült? Hogy van ez?2013. márc. 21. 12:48
1/10 anonim válasza:
A lélek által kerül bele. Tulajdonképpen, a lélek emlékezete, mivel az halhatatlan.
2/10 Antimod válasza:
"Tehát fizikailag megvan valahol az agyunkban az az emlék."
Egyáltalán nem biztos, hogy fizikailag ott van. Egyre inkább az a valószínű, hogy valahonnan máshonnan "hívja le".
3/10 Pharaon válasza:
A technikáról esetleg tudnál írni, hogy ha valaki magától ki szeretné próbálni annak mit kell tenni?
4/10 schocko válasza:
Nincs ilyen, ez csak mese hülye gyerekeknek.
5/10 anonim válasza:
Még az sem bizonyított, hogy van lélek. Az előző élet pedig csak egy mese.
6/10 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha mondjuk egy nyúl voltam előző életemben, akkor hogyan tudok visszaemlékezni az emberi agyammal, illetve fordítva. Nincs itt valami ellentmondás?
7/10 anonim válasza:
Nincs ellentmondás. Bármikor tudom nyúlként nézni a világot.
10/10 anonim válasza:
Ember! 2013-at írunk! Nem tűnt még fel, hogy ez nem a középkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!