Nem akarom elveszteni ezt az életemet! Hogyan érhetném ezt el?
Nem itt fogok valláson vitatkozni. De annyit megsúgok, hogy keresztény értelemben ateista vagyok, de vannak földöntúli hiedelmeim. Úgymond a saját kis elképzeléseim, melyeket a saját tapasztalataimra építek. Elvégre minden vallás így született, miért ne hihetnék hát a sajátomban? Miért kövessem másét? Miért higgyem azt, amit mások akarnak, hogy higgyek?
Hogy lehetek itt? Hát, az úgy kezdődött, hogy anyám megismerte apámat..... ;)
Amit pedig az utolsó írt, az megnyugtatott! Köszönöm szépen! :)
"Isten nincs. Köszi a többieknek!"
A mai elterjedt nézetben nincs. A lelked az maga isten! Persze más kérdés, hogy az emberek 90%-a már lassan lelketlenné válik, annyira elveszítette ön magát.
Egyébként, ha jól olvasod a bibliát szépen le is vezeti mind ezt, csak a kedves papjaink annyira szeretik a pénzt, etc, hogy ezt elfelejtik közölni.
" úgy érzem, hogy megtaláltam az otthonomat, a barátaimat, és úgy érzem, végre tartozok valahová"
És képzeld el azt a borzalmat, ahogy végig kell nézned a barátaid és ismerőseid elsorvadását és halálát. Ők kilépnek, te pedig itt maradsz az emlékeikkel magányosabban, mint valaha. Ne emészd magad ilyen gondolatokkal. Éld és élvezd az életet. Gyűjtsd az élményeket, hogy a végén elmondhasd: Teljes életet éltem.
Az emlékek nem fognak elveszni. Hozzá lehet férni valamennyi élet tartalmához. De ez fejlődést igényel.
Van egy jó hírem! Emlékezni fogsz az összesre.
Igaz amikor a következő életeidet éled akkor nem de azokon kívül emlékezni fogsz!
"Márpedig végre úgy érzem, hogy megtaláltam az otthonomat, a barátaimat, és úgy érzem, végre tartozok valahová. De ez nem lesz így örökké. Én viszont azt akarom, hogy örökké tartson..."
Na, erre a nyomasztó félelemre találta ki az ember a reinkarnációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!