Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan érhetném el, hogy a...

Hogyan érhetném el, hogy a következő életemben egy olyan reinkarnáció lehessek, ami most akarok lenni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Mivel is adhatna többet az az újraszületés a mostani életednél? Mi szeretnél lenni?

A reinkarnációt nem cáfolta még meg a tudomány! Hol is van az a cáfolat?

"Így kizárólag azzal töltöd az idődet,hogy erőltetett érveket igyekszel kreálni mindenféle tudás nélkül az elméleteid alátámasztására valódi érvek hiányában:-))"

Valódi érveid neked nem voltak, hogy miért cáfolta volna meg a tudomány a reinkarnációt?

Akkor fogja a tudomány megcáfolni, amikor képes lesz egy élettelen anyagból élőt csinálni, teremteni.

2012. dec. 17. 18:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Ma 9:34: Kínlodos belemagyarázos volt amit írtam? Erről ki beszélt? :) Beismerem ,hogy sehogy se tudom bizonyitani a reinkarnációt. De neked voltak belemagyarázos dolgaid. Ha megtudsz mutatni egy tudost aki cáfolta a reinkarnációt akkor nem nézne mindenki hazugnak. Én legalább több forrásbol olvasok és nem probálom a szavaimal megváltani a világot. De adott a kérdést: Hol voltál a születésed előtt? Nem léteztél? Ha nem léteztél akkor most hogyan létezel ha elvileg ahogy mondtad cáfolták a reinkarnáciot? :) A születésed elött nem léteztél,és halálod után se fogsz elméletileg. Szóval olyan ,hogy ''semmi'', nem létezik. Szóval halálod után ha nem lesz reinkarnáciod akkoris lesz valami. Ezt bekell ismerned. A tudomány se tudja megmondani mi lesz a halál után.
2012. dec. 17. 21:01
 13/24 mustafa33 ***** válasza:
Krisnástól halottam egy tanfolyamon, hogy aki halála előtt ahellyet hogy Krisnára gondolna a saját vágyaira gondol, azok teljesülnek az újászületéskor. Például, ha nőkre és szexre gondol, az jár mindig az eszében, teljesül kívánsága és tenyészhímként születik újjá egy állatfarmon.
2012. dec. 20. 03:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Én hiszek a reinkarnációban ,de szerintem a gondolatoknak és vágyaknak nincs hatásuk a reinkarnációra. És mi van ha a véletlen határozza meg ,hogy hova szülessen valaki. Ha nem is a véletlen akkor ez nem tudatos dolog hiszen halálkor a memoria és minden ami az agyban van elbomlik és megsemmisül. Mellesleg ne hidje senki ,hogy a következő élet fas.za lesz. Nincs olyan ,hogy tökéletes élet. Ha következő életedben például Spanyolországba akarsz születni akkor lehet ,hogy odaszületsz ,de a következő életedbe nem biztos ,de átkozni fogod magad ,hogy miért ilyen életed van,és miért születtél spanyolnak...stb. Amilyen döntést most meghoznál és teljesülne akkor most még jó ötletnek tartanád ,de következő életed kinszenvedés lenne. Szerintem létezik a reinkarnáció ,de a tudat nem fog létezni soha többé. A lélek nem egyenlő a tudatal/agyal.
2012. dec. 20. 06:11
 15/24 anonim válasza:
Így. Akard.
2012. dec. 20. 15:33
 16/24 A kérdező kommentje:

elég érdekes dolgokat írtok mindkét oldalról. :) köszönöm mindenkinek, aki ,egtisztelt bármilyen ÉPÍTŐ jellegű válasszal!

A 11esnek üzenném, hogy tűzoltó szeretnék lenni mondjuk new york-ban, csak egy kicsit már el vagyok késve és ez ebben az életemben biztos, hogy nem teljesülhet...

2012. dec. 21. 10:56
 17/24 levis56 ***** válasza:

Sehogy!Következő inkarnációd attol függ,hogy az erre az életedre kiszabott feladataidból mennyit tudtál sikeresen

megvalósítani.Ahol abbahagyod ezt az életed onnan folytatod a következőt.Kérdés,hogy a tudatod mennyit fejlődött a mos-

tani életedben. Tovább lépni csak úgy tudsz ha minnél több

pozitív dolgot viszel az életedbe magad és másokkal szem-

be.NEM Te hanem a lélek foglya eldönteni,hogy következő é-

letedben nő-férfi leszel-e,milyen rasszba születsz és melyik országba.A következő életed feladatai és,hogy mit

kell megtapasztalnod szabják meg életutadat.

AZ iskolában is csak akkor léphetsz magasabb osztályba ha

sikeresen vizsgáztál.A következő életedet nem az egó hanem

a lélek és a tudatod fejletségi szintje szabja meg!

Üdv: levis56. budha56@freemail.hu

2012. dec. 22. 17:56
 18/24 anonim ***** válasza:

az első válaszoló válasza rendkívüli szűklátókörűséget mutat: nézete szerit csak ennek a világnak ennek a Földje emberiség létezik, mint a lelkek helye s az idő is egyenese halad.

ha reinkarnációrólbeszélünk, az idő összevissza csavarodhat, a következő életet lehet, hogy a múltban jövőben, más bolygón, más univerzumban stb manifesztálódik.

De az első válaszoló csak emberben a Földön gondolkodott, egyenes vonalban haladó időben. (e 3-ból 1 már megcáfolva, mert az idő nem egyenletes, egy második meg sejtve, mert az CERN fizikusai szerint igenis vannak másik univerzumok)

Na ebből egyik sem igaz.

2012. dec. 23. 00:16
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Az önigazolás pszichológiája folyamatosan megjelenik ezeknél az embereknél.....A nehezen megtanulható, sok munkát és befektetést, hosszú, esetenként unalmas tanulással töltött órát kívánó valódi tudás megszerzése helyett valami nulla képességgel is ,,elsajátítható" misztériumról magyarázatokat hallgatni érthetően sokkal vonzóbb :-))Tanulj!

Nyilván aki nem a hívők véleményét osztja mert sokkal jobban ismeri a világot az csak hazugnak nevezhető...:-))))Hát igen, így működik ez.........Szerintem sokaknak érdemes lenne álmodozás meg vonzó mesemondók jól megfizetett tanfolyamai helyett igazi egyetemeken tanulni....Persze ha megvannak a képességek hozzá..Akinek meg csak a sok, süket duma van, meg a misztériumvonzalom a valóság helyett, az maradjon ezoföldön, itt még gondolkodni sem kell, nemhogy tanulni, csupán HINNI.

Így van ez rendjén szerintem....:-))))))))

2012. dec. 25. 12:54
 20/24 anonim válasza:

#19! Ezt a szöveget hány helyre nyomtad be?

És akkor gondolkozzunk. Ki is az önigazoló?

2012. dec. 27. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!