Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelenthet ez? Édesanyám 1...

Kiki1975 kérdése:

Mit jelenthet ez? Édesanyám 1 hete hunyt el. Pontosan 1 hét múlva szellőztettem a lakást (ami a 9. emeleten van) és az ablakpárkányra repült egy fehér galamb ami a szemembe nézett.

Figyelt kérdés
Lassan odasétáltam hozzá,megis tudtam simogatni.Ezek után elrepült a néhai édesanyám ablakához.(velem szemben lévő házban lakott).Ha valaki tud értelmes magyarázatot adni légyszi irjon.
2012. nov. 9. 07:15
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Kamu. Ilyesmi nem történik csak úgy.

Ha meg igen, akkor tenyésztö engedte ki repülni a galambjait, azért volt szelíd.

2012. nov. 9. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, h egy galamb az ablakodhoz szállt, és megsimogattad. Ennyi.

A környékünkön van egy nagy park, ott is van mindig 4 galamb, de annyira nemfélnek az embertől, h majdnem rájuk lépek, ha nem figyelek. Nem szállnak el.

Olaszországban, Velencében is simán rászállnak az ember vállára, kezére, annyira szelídek.

Amúgy nekem is fake gyanús.

2012. nov. 9. 07:47
 3/8 dragonline ***** válasza:
100%

Amikor eltávozik egy nagyon szeretett személy az életünkből,sokféle dolog megtörténhet.

Lehet hogy csak azért mert mi nagyon akarjuk, de lehet hogy azért mert a szerettünk akarja.

Nem lehet egykönnyen megmagyarázni ezeket a történéseket.

Ilyenkor sokan találkoznak megmagyarázhatatlan eseményekkel.

A helyedben én úgy venném hogy anyukád akarta hogy ez megtörténjen és Neked ez jó legyen.

2012. nov. 11. 19:19
 4/8 ROUGE77 ***** válasza:
0%

Nos,ha holló vagy fekete rigó lett volna és nem galamb akkor az édesanyád üzenetét hozta volna neked,hogy ne aggodj miatta,ugyanis e két madár a túlvilág hírnökei.

A galamb az nem.Nekem miután meghalt a mamám aki nagyon közel állt hozzám lépten nyomon akár hol jártam fekete rigókba és kétszer varjakba botlottam,a rigók mindig olyan közell jöttek hozzám ,hogy majdnem a vállamra is repült,már már számoltam,hogy hányszor botlok beléjük és milyen közel jönnek,25nél már abba hagytam a számolást..

Ember állati alakban nem reinkarnálódhat.

A galambok pedig nagyon megszokták már az ember közelségét szelidek.

2012. nov. 12. 15:17
 5/8 dragonline ***** válasza:
78%

ROUGE77 válasza:

''Nos,ha holló vagy fekete rigó lett volna és nem galamb akkor az édesanyád üzenetét hozta volna neked''

Nem üzenetet hozott az a galamb csak búcsúzott tőle az édesanyja.

Én a kérdező helyében ezt fogadnám el mint magyarázat.

Szép emlékként maradhat meg számára.

2012. nov. 12. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:

én is azt mondom mint itt valaki, lehet hogy egy tenyésztő galambja volt.

apukám nagybáttyának voltak galambjai, meg lehetett őket simogatni olyan nyugisak voltak.

meg minden reggel kiengedte őket, repültek egy kört a város fölött aztán visszajöttek.

az utcánkban is van egy galambosbácsi, minden reggel a hangjukra ébredek, eléggé bosszant néha de már megszoktam

2012. nov. 14. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a téma, olvasd el Newton: Lelkünk útja 2. kötetét. Ő pszichológus és páciensei reinkarnációs hipnózisban tett közléseit írja le. A könyv alapján nagyon is valószínű, hogy édesanyád így kívánt végső búcsút venni tőled...
2012. nov. 22. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Édesanyád volt az. Egy akármilyen galamb hagyta volna magát simogatni? Jézus történetében is van, hogy a Lélek galamb képében jött hozzá. Amikor még közel vannak a lelkek, visszajöhetnek kicsit...
2012. nov. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!