Mit jelenthet ez? Édesanyám 1 hete hunyt el. Pontosan 1 hét múlva szellőztettem a lakást (ami a 9. emeleten van) és az ablakpárkányra repült egy fehér galamb ami a szemembe nézett.
Kamu. Ilyesmi nem történik csak úgy.
Ha meg igen, akkor tenyésztö engedte ki repülni a galambjait, azért volt szelíd.
Ez azt jelenti, h egy galamb az ablakodhoz szállt, és megsimogattad. Ennyi.
A környékünkön van egy nagy park, ott is van mindig 4 galamb, de annyira nemfélnek az embertől, h majdnem rájuk lépek, ha nem figyelek. Nem szállnak el.
Olaszországban, Velencében is simán rászállnak az ember vállára, kezére, annyira szelídek.
Amúgy nekem is fake gyanús.
Amikor eltávozik egy nagyon szeretett személy az életünkből,sokféle dolog megtörténhet.
Lehet hogy csak azért mert mi nagyon akarjuk, de lehet hogy azért mert a szerettünk akarja.
Nem lehet egykönnyen megmagyarázni ezeket a történéseket.
Ilyenkor sokan találkoznak megmagyarázhatatlan eseményekkel.
A helyedben én úgy venném hogy anyukád akarta hogy ez megtörténjen és Neked ez jó legyen.
Nos,ha holló vagy fekete rigó lett volna és nem galamb akkor az édesanyád üzenetét hozta volna neked,hogy ne aggodj miatta,ugyanis e két madár a túlvilág hírnökei.
A galamb az nem.Nekem miután meghalt a mamám aki nagyon közel állt hozzám lépten nyomon akár hol jártam fekete rigókba és kétszer varjakba botlottam,a rigók mindig olyan közell jöttek hozzám ,hogy majdnem a vállamra is repült,már már számoltam,hogy hányszor botlok beléjük és milyen közel jönnek,25nél már abba hagytam a számolást..
Ember állati alakban nem reinkarnálódhat.
A galambok pedig nagyon megszokták már az ember közelségét szelidek.
ROUGE77 válasza:
''Nos,ha holló vagy fekete rigó lett volna és nem galamb akkor az édesanyád üzenetét hozta volna neked''
Nem üzenetet hozott az a galamb csak búcsúzott tőle az édesanyja.
Én a kérdező helyében ezt fogadnám el mint magyarázat.
Szép emlékként maradhat meg számára.
én is azt mondom mint itt valaki, lehet hogy egy tenyésztő galambja volt.
apukám nagybáttyának voltak galambjai, meg lehetett őket simogatni olyan nyugisak voltak.
meg minden reggel kiengedte őket, repültek egy kört a város fölött aztán visszajöttek.
az utcánkban is van egy galambosbácsi, minden reggel a hangjukra ébredek, eléggé bosszant néha de már megszoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!