Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Egy előző élet kalkulátor kiadtam nekem, hogy férfi voltam és boszorkány. Ez hogy lehetséges? Ez azt jelenti, hogy transzi voltam?2012. nov. 8. 16:08
11/16 Zsizsik666 válasza:
Úgy tudom, megszűnt 2011 decemberében.
12/16 A kérdező kommentje:
De kár :( Szegény Cézár most biztos munkanélküli lett.
2012. nov. 8. 18:53
13/16 anonim válasza:
Én meg Gandalf voltam és az volt a feladatom hogy megtaláljam Frodó elveszett szüzességét.
Zoltán jósnő
14/16 Dalek Traak válasza:
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel. Ha valamire kíváncsi vagy akkor inkább kérdezd meg tőlem itt. http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3628475..
15/16 anonim válasza:
Én meg kettős életet éltem - 102 ben, egyszer ezo tv musorvezeto voltam, másszor meg medve. Hülyeség az egész.........
16/16 anonim válasza:
Ha előző életedben boszorkány lettél volna most nem ember hanem egy csótány lennél például. Ha jól viselkedsz életedben úrja lehetsz ember de ha rosszul vaami állat leszel és én még nem hallottam jó boszorkányról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!