Mit jelent ez az előző élet?
Figyelt kérdés
Nagy fal, amit nem tudok megmászni, fekete hajú emberek, kik néznek, egy úriember, ki szabotál és egy lány, aki elrejt.
Nagyon fontos lenne.
2012. nov. 7. 23:20
1/14 anonim válasza:
Úgy érted, felbukkantak ezek a dolgok, mint valami visszaemlékezés az előző életedre?
2/14 A kérdező kommentje:
Igen. Tudod mit jelenthet?
2012. nov. 7. 23:27
3/14 anonim válasza:
Ez inkább a jelen életed. És te vagy az aki szabotál :)
4/14 A kérdező kommentje:
Miért lennék én? Sosem láttam a lányt meg a fekete hajú embereket.
2012. nov. 8. 08:43
5/14 anonim válasza:
Kérdezö, hallottál te már az álmokról? Vagy egyáltalán honnan szedsz ilyeneket? Csak úgy megjelent elötted napközben?
Mert akkor nem kellett volna bolondgombát reggelizni...
6/14 anonim válasza:
Már megint te?
Honnan szeded ezt a sok marhaságot?
>úriember, ki szabotál
lol
7/14 A kérdező kommentje:
Álmodtam is.
Mi az hogy megint én? Ez volt első és ha szerinted hülyeség nem kötelező elolvasni.
2012. nov. 8. 15:41
8/14 anonim válasza:
Mongólia. Északra van a kínai nagy fal, a mongol embereknek fekete a hajuk, akik egyértelműen szabotálják az iráni urándúsítást, a lányok pedig be vannak bugyolálva.
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor én ki voltam?
2012. nov. 8. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!