Szerintetek mi a lényege a reinkarnációnak?
A kérdező kommentje:
''Szia dragonlin!Én elhiszem neked,hogy ilyen is van,de szerintem lehet,hogy az illető aki csak híres embernek látta magát előző életében az vagy nem mondott igazat,vagy tényleg híres emberként született újra ezt csak Ő tudhatja.Az biztos,hogy én 3 előző életemre emlékeztem vissza,Az elsőben az 1920-as években éltem vidéki paraszt asszonyként német országban éltem és szülésben haltam meg,majd következőben férfiként éltem ahol egy vadászaton lőttek meg és ebbe haltam bele ,és 3-ik életemben egy orosz balerina voltam és a szinpadon haltam meg.''
Szia Mária,
Nagyon gyorsan követték az életek egymást.
Rövid ideig éltél.
A második élet leghamarabb 1925 körül kezdődhetett és minimum 20 éves kellett legyél amikor meghaltál ha ez vadászaton történt.
Gyerekként nem hiszem hogy részt vehettél volna vadászaton.
Hruscsov idejében lehettél balerina Leningrád eléggé híres a balettról de Moszkva is.
Leghamarabb 1965 körül születhettél meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!