Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek lehet az a karmája...

Szeszil kérdése:

Szerintetek lehet az a karmája valakinek, hogy soha ne találjon magának párt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már olyan fiatal és még soha nem találtam olyan férfit aki szeretne.Szexuális kapcsolataim persze voltak de csak azért,hogy " legyen " .Bárki akit kinéztem magamnak nagyon durván visszautasított ,pedig még csak stíröltem,ki se kezdtem vele.Nem voltam olyan csúnya se ,hogy ez legyen a probléma.
2012. okt. 25. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
A kisugárzást nem a fizikai test adja sose, hanem az egyén aurája. Lehetsz Te bármilyen szép, ha nincs kisugárzásod, nincs sugárzó aurád. Ilyenkor szoktál mondani, hogy van benne valami, ami megfog. Vannak ronda nők akik úgy élnek, hogy szépek, jól néznek ki, és annak a tudatában élnek, hogy bármilyen férfit megkaphatnak. És hát nem így van? éppen az aurája miatt. Tehát ha annak a tudatában élsz, hogy szép vagy, jól nézel ki, minden férfit vonzasz akkor az aurád átveszi ezt a rezgést és ez a valóságban is manifesztálódik.
2012. okt. 25. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem találták magadnak párt, mert valakinek meg kell találnia. Lehet valakivel a lelketek össze volt kapcsolva az előző életetekben és újra találkoznotok kell. Olyasmi, mint amit ebben a kérdésben leírnak: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..

Lehet te vagy a lány? Vagy lehet te is egy ilyen lány vagy?

2012. okt. 25. 14:21
 13/15 A kérdező kommentje:
# 12/12 Érdekes. :)
2012. okt. 25. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 12-es hozzászólóval. A mostani életükbe is találkozni kellene, de sajnos ez balszerencsésen is elsülhet tehát ez se biztos.
2012. okt. 25. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
lehet ez a karmád igen.nem biztos, hogy túl jó ember voltál másokkal szerelmi téren előző életedben és tudod azt kapsz amit adsz. de ezt lehet oldani.karmaoldásra el kéne menni egy tiszta mesterhez.
2012. nov. 1. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!