Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lelassulhat e végtelenül a...

Lelassulhat e végtelenül a tudatunk halálunkkor, úgy, hogy úgy érezzük örökké élünk?

Figyelt kérdés

Hasonlóra gondolok, mint az Inception c. filmben volt. Halálunk pillanatában végtelen mértékben lelassul a tudatunk, és amíg a kívülállók azt látják, hogy meghalunk azalatt mi évmilliókat élünk meg, illetve még annál is többet, gyakorlatilag örökké él a tudatunk.

Ez magyarázat lehet arra, hogy mi lesz velünk a halálunk után, és magyarázat lehet a pokolra és a mennyre is, lehet hogy a tudatunk végtelenségig szenvedni fog vagy éppen kellemes állapotban lesz.

2012. okt. 8. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Téged igazából a többség véleménye érdekel! Szerintem amúgy kúrva szar film ez az interception nevű lófasz! A Mátrix című filmet nézd meg többször inkább! Az Inception, az csak gyerek mese ehhez képest! Ne csak nézd, hanem lásd is az igazságot! Nem több álom az igazság, hanem csak egy, az meg pontosan az, amiben élsz! Na de persze az örökkévalóságnak nincs vége!

Meghalhatsz amúgy!

2012. okt. 11. 04:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Előszöris, ahogy a többiek mondták, te a tudat felgyorsulására gondolsz. Legyen x az általad érzékelt idő telése (ez minnél nagyobb te annál tovább "élsz"), és y a "valós" idő telési sebessége (ergo amit a többi ember 1 másodpercnek él meg).

Tehát y minél közelebb kerül az 1-hez, x-nek annál nagyobbnak kell lennie. Csak, hogyha x végtelen nagy, akkor y soha nem érheti el az egyet, ami viszont nem lehet, mert elég sok ember halt már meg a világon.

Azt nem értem, hogy ez szerinted miért magyarázat a mennyre és a pokolra, ha az egyik kommentedben kifejtetted: "persze ezt csak ő érzi, és sosem fogja tudni elmondani." Ez logikai ellentétnek tűnik nekem. Persze kifejtheted részletesebben is.

2012. okt. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!