2 lélek 1 testben?
Figyelt kérdés
Ebben a témában érdekelnének információk ha bárki értelmeset hozzá tud szólni az tegye meg kérem...és akik ilyeneket szeretnének hogy: nincs lélek stb. Az hanyagolja ezt a posztot.2012. szept. 27. 15:13
21/31 A kérdező kommentje:
Ja csak ez már 100%-ban kiderült hogy nem betegség...
2012. szept. 28. 23:05
22/31 anonim válasza:
Manapság ami eltér az átlagostól (vagy az átlagosnak elfogadottól) azt betegségnek tekintik, én speciel a disszociatív személyiséget csak akkor tartom annak, ha az érintett nem képes harmóniát találni a személyiségei között. Aki megérti, kezelni tudja a helyzetét és elfogadja magát, az teljesen rendben van, de aki nem, az a saját magának tesz jót, ha "kezelteti".
23/31 Mr23 válasza:
Nem tudom mit értesz azon h probléma. Azért érdekel nagyon, hogy mi történik veled, mert így ezekből az információ morzsákból úgy gondolom, hogy akár ugyan az is lehet veled, mint velem. Illetve majdnem. Szóval arról igazából gőzöm sincs hogy ez mi lehet (nem vagyok pszichológus) de ha nálam folyamatosan rosszabbodik... Szóval kicsit bővebben ha tudnál róla írni, az jó lenne :) az offolóknak meg csak így teljesen zárójelesen hívnám fel a figyelmét a privi létezésére... szóval ha bajotok van egymással akk gondolom az am is gondterhelt kérdezőt igazán nem kéne még ezen felül is szivatni.
24/31 anonim válasza:
Javaslom Szabó Judit könyveit, ő hitelesen és szakavatottan ír ezen témákról, amit te kérdezel, az a megszállottság témaköre.
Szabó Judit honlapja: www.spiritualis-tanitasok.hu
ott megnézheted, milyen könyvei vannak. Hazatérés - a lélek útja a halál után
A belső érzékelés kézikönyve pl.
25/31 anonim válasza:
ha letérdelsz elém több milliárd kis lelket teszek a szádba.
már ha érted mire gondolok
26/31 A kérdező kommentje:
Értem és kösz nem nem kezdek a te fajtáddal:D
2012. okt. 8. 22:11
27/31 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Itt nem fajtákról van szó, hanem ember fajokról.
Létezik ugyebár a homo sapiens és ennek ellentéte a homo ezotericus.
28/31 A kérdező kommentje:
Alex...nagyon nem érted mit akartam mondani azzal amit írtam.
2012. okt. 10. 22:14
29/31 anonim válasza:
azt akartad mondani vele hogy szereted a hímvesszőt, értettük kedves kérdező :D
30/31 A kérdező kommentje:
talán nincs jogom hozzá?xd
2012. okt. 12. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!