Szerinted ez mennyire hihető elmélet?
Van egy elméletem miszerint a halál után újra születsz és újra és újra leéled ugyan azt az életet.
Mikor Dejavu-d van,az azért van,mert az előző életedben már megtörtént veled ugyan az. Minél többször élted már le az életed annál több emlékfoszlány marad meg az elmédben, mely pillanatképként, régen átélt érzésként jelenik meg a jelenlegi életciklusodban.
Aztán lehet, hogy csak a halál miatti rettegésem kendőzése céljából találtam ki ezt az elméletet, hogy nyugtassam magam. Minden esetre nekem rendszeresen De javu-m... rendszerint megtudom mondani, hogy a következő 5 percben mit fog mondani az illető vagy mi fog történni.
ma 21:34
Rendben. Meghallgattam a véleményét,de nem fogadom el :)
És a teremtés történet? Evulúció, melyik igaz? Melyik nem?
Hagyja meg,hogy ebben a hitben éljek, más meg másban :)
Ebben az esetben lennie kellene olyan embernek aki szinte mindenre emlékszik, hacsak nem rég kezdődött ez a végtelen ciklus.
Viszont én is mondanék 1-2 ötletet:
-Halálunk után ugyanebben a világban/dimenzióban stb. élünk csak tegyük fel egy más testben. Pl. lehet, hogy 10 élet múlva te leszel Fekete Pákó.
-Akik látják néha a jövőt Lucifer(/Fényhozó) leszármazottai, vagyis nephilimek gyermekei.
Persze sok mindent ki lehet találni ezzel kapcsolatban. Ki tudja melyiknek mennyi az igazságtartalma?:)
Még ilyet!!!!
Na mindegy, megyek mert a törökök már itt kiabálnak a várfal előtt.
Üdv:
Dobó István
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!