Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerinted ez mennyire hihető...

Szerinted ez mennyire hihető elmélet?

Figyelt kérdés

Van egy elméletem miszerint a halál után újra születsz és újra és újra leéled ugyan azt az életet.

Mikor Dejavu-d van,az azért van,mert az előző életedben már megtörtént veled ugyan az. Minél többször élted már le az életed annál több emlékfoszlány marad meg az elmédben, mely pillanatképként, régen átélt érzésként jelenik meg a jelenlegi életciklusodban.

Aztán lehet, hogy csak a halál miatti rettegésem kendőzése céljából találtam ki ezt az elméletet, hogy nyugtassam magam. Minden esetre nekem rendszeresen De javu-m... rendszerint megtudom mondani, hogy a következő 5 percben mit fog mondani az illető vagy mi fog történni.

2012. szept. 8. 19:35
1 2
 11/16 anonim válasza:
fizikailag és lelkileg is teljesen képtelenség, kedves hölgyem
2012. szept. 8. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 21:34

Rendben. Meghallgattam a véleményét,de nem fogadom el :)

És a teremtés történet? Evulúció, melyik igaz? Melyik nem?

Hagyja meg,hogy ebben a hitben éljek, más meg másban :)

2012. szept. 8. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
te beteg vagy! de ha ugyan igy fogsz re boot-olni minden életedben beteg leszel.... :)
2012. szept. 9. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben lennie kellene olyan embernek aki szinte mindenre emlékszik, hacsak nem rég kezdődött ez a végtelen ciklus.

Viszont én is mondanék 1-2 ötletet:

-Halálunk után ugyanebben a világban/dimenzióban stb. élünk csak tegyük fel egy más testben. Pl. lehet, hogy 10 élet múlva te leszel Fekete Pákó.

-Akik látják néha a jövőt Lucifer(/Fényhozó) leszármazottai, vagyis nephilimek gyermekei.

Persze sok mindent ki lehet találni ezzel kapcsolatban. Ki tudja melyiknek mennyi az igazságtartalma?:)

2012. szept. 10. 01:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ilyen légbőlkapott fantáziatermék a reinkarnáció is. Semmi köze a valósághoz, semmiféle ténnyel nem fér össze, de nagyon tetszetős és izgalmas. Szóval a fantáziád szuper, érdemes lenne tanulnod is valamit a világról,hogy ne csupán az elképzeléseid uraljanak, mert azt fogod hinni,hogy az a valóság. Utána meg az értelmes emberek megmosolyognak:-)))))))Szóval, hagy a fenébe a reinkarnációt, bár ha fantasztikus könyveket írsz akkor hasznos lehet az ilyen kamu ötletelés.....
2012. szept. 11. 11:58
 16/16 Építész válasza:

Még ilyet!!!!

Na mindegy, megyek mert a törökök már itt kiabálnak a várfal előtt.

Üdv:

Dobó István

2012. okt. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!