Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van újjá születés? Ha igen...

Van újjá születés? Ha igen van rá bizonyíték? Legem van ebből az életből ami van. Gondolkodom rajta hogy véget vessek ennek.

Figyelt kérdés

egy roncs vagyok. gyerekként hormonaimat piszkálták a szüleim, mert egyszerűen nem szálltak le arról hogy vékony vagyok. és kamaszként már felhizlaltak 150 kilóra. majdnem meghaltam, de önerőből lefogytam, azonban emiatt sérvem lett, emiatt epeköveim lettek amik fájnak, emiatt minden bajom van, borzalmas állapotban van a testem. tönkrement az egész rohadt életem. és ha van új életre lehetőségem, én komolyan azon gondolkodom, hogy ennek a mostaninak véget vetek, mert csak kínt okoz. újra fiatal akarok lenni, egészséges, és újra gyerek, újra normális.

F

#rerinkarnáció
2012. szept. 3. 15:15
1 2
 11/11 007 fröccs válasza:
Csak a testünk hal meg a lelkünk örökké élni fog. Örök semmibe nem lehetünk mert az örök maga az idő és az idő maga a lét. Vagy is kell hogy legyen valami a halálunk után. Ha meg hall az intklonozodika akkor klonozodik valahol
2017. okt. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!