Szerintetek véletlenek vagy jelek?
nincsenek véletlenek, minden okkal történik, és ha a sors úgy akarja, összejöttök.
Nekem is túl sok véletlen volt egy lánnyal kapcsolatban.
Más városban lakunk, egyikünk sem pesti, én pl voltam múlt héten, tegnap, és megyek jövő héten is, ha akkor is összefutok vele, akkor ezt a sors akarja így.
Ugyanarra a moziba ültünk be, ugyanabba a mekibe zabáltunk, sőt ugyanazt rendeltük. Ugyanazzal a vonattal utazunk minden héten más időben. Lám ugyanbba a kocsiba is. Metrón is találkoztam már vele többször egy napon.
Ha szerelmes vagy belé mond el neki!! Ha még nem vagy biztos a dolgodban, h barát-szerelem akkor várj egy kicsit, legyél vele többet és esetleg beszélj vele arról, hogy milyen jó barátok vagytok de te ennél többet érzel!! Figyelj mert az én felfogásom szerint, vonzódni valakihez, és szerelmes lenni valakibe nem ugyan az. Ezeket a jeleket a tudatalattid keresi mert legbelül szeretnéd úgy érezni, hogy összeilletek! De amúgy nincsenek véletlenek, szóval az sem kizárt, hogy tényleg össze kéne jönnötök!! Haq ez a helyzet, akkor egy idő után valamelyikőtök megfogja tenni az 1. lépést!!
Mindenesetre a jelekkel hagyj fel mert hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!