Mit lehetne tenni, hogy sosem jöjjek vissza?
Hiszek a reinkarnációban,de szeretném,ha nem születnék soha többé ide.És máshova sem.
Mi lenne a teendő a karma csökkentésén kívül?
"Előbb mutasd meg magadon az akasztást!Azután majd megfontolom,hogy megtegyem-e?"
Bocs! Nem engem érdekelnek a lét nagy kérdései, hanem téged. Én tudom, hogy nem jövök vissza, ha feldobtam a talpam, de neked is lehetőséged van kipróbálni, _ha_nem_hiszed_!
ma 19:20
Te ugyebár egy mukkot sem értettél az egészből
"Kérdező, nyugodj meg, csak az tér vissza, akit szeretnek"
Ha ez így van,akkor,már megvan,hogy te miért nem térsz vissza.
"Engem sokan szeretek és imádok élni, de tudom és elfogadtam, hogy egyszer élünk, utána megszűnünk létezni. A kérdéseiden(mert ugye már többször is föltetted) látszik, hogy csak fel akarod hívni magadra a figyelmet. Ha nem így lenne, akkor nem foglalkoznál az olyanokkal, mint én."
Hát ha te egyszer élsz,akkor élj teljesen.Ne pazarold itt az idő rám.Menj és élvezd az időt azzal a sok emberrel aki szeret.
"Tudnod kell azonban gyermekem, hogy a karma az adott, senki nem tehet ellene semmit sem."
De a karma megválasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!