Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen karmikus oka vannak,...

Milyen karmikus oka vannak, hogy éppp karácsonykor a szeretet ünnepén születtem, de sosem kaptam szeretetet, illetve most sem kapok és emiatt szeretethiányos, egyedülálló fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Alacsony, vékony is vagyok fiú létemre. 165cm magas és 52kg. Mi lehetett az előző életbeli bűnöm, amiért most ilyen kicsi testet kaptam, ami nem vonzó a lányok számára. Nagyon szeretnék barátnőt, de a filigrán alkatú lányok vonzanak csak, akik már elkeltek és foglaltak, hiszen mindenki hozzájuk vonzódni, mert olyan szeretnivalóak.

2012. jún. 14. 10:09
1 2
 11/15 Shaddark ***** válasza:

Kedves kérdező. A hölgyekbe genetikusan kódolva van hogy a domináns férfiakat keresik. Ha valaki úgymond "egy fokkal szebb az ördögnél" az bármilyen szabad nőt meg tud hódítani, se szépség se kocsi, se pénz nem szükséges hozzá.

A hölgyek még alkalmi kalandnál is olyat keresnek akivel hoszabb távon is el tudnák képzelni a kapcsolatot. Természetes, hogy egy "töketlen", bátortalan, önmagáért (és ebből adódóan feltehetően a családjáért) kiállni nem képes férfira egyikük sem vágyik.

Anno az őskorban beléjük kódolódott ez, mindenki olyat szeretett volna aki képes megvédeni őt és a gyermekeit a veszélyektől. Ez olyan szinten működik náluk, hogy pl. a testbeszédet, amit nekünk férfiaknak tanulnunk kell ők beépítve kapják, simán leveszik a mozgásodból hogy mennyire vagy domináns személyiség.

Magadat fejleszd, vannak erre tréningek is de saját magadtól is meg tudod oldani szerintem. Válj egy magabiztos férfivá, aki képes elérni a céljait bármilyen akadály is tornyosul elé. A visszautasítástól meg ne félj, tudod akik sikeresek ebben, többszáz nőjük volt már... is sokszor vissza lettek utasítva. Fogd fel úgy hogy ez egy tréning, gyakorlod a nyitásokat (megszólítás) és ha vissza is utasítanak te egyre több tapasztalatra teszel szert amivel egyre sikeresebb leszel majd.

Amíg meg nem találod az igazit, de akkor is szükséged lessz erre az önbizalomra és magabiztosságra ahhoz hogy megfelelő életkörülményeket biztosíts majd a családodnak, meg tudd védeni őket és hogy bízzanak benned mindig.

2012. jún. 15. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Karma nem létezik, van aki Karácsonykor születik, van aki pedig szerdán, akad olyan is aki Húsvétkor. Egyik boldog lesz a másik nem. Ilyen azélet...
2012. jún. 16. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Az ekkora férfiak selejtek, nem kellenek senkinek.

Azért vagy kicsi mert szüleid is kicsik.

Nőknek nem az ilyen törpék kellenek hanem minimum 176 cm -es férfiak.

Én is törpe vagyok 166 cm. és 1 selejt ember.

2012. jún. 30. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:

ja kifelejtettem, hogy akik ilyen kicsik azok ne akarjanak senkit. Már én se akarok .

Kár volt megszületni.

2012. jún. 30. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Rengeteg kínai csaj él itt, és mind a hónaljamig ér..szóval azért manapság ez már nem reménytelen)
2012. jún. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!