Milyen karmikus okokra vezethető vissza, ha egy fiú vékony, alacsony, kisfiús kinézetű még felnőttként is és a lányoknál totál esélytelen, mert mindegyiknek egy nagydarab férfias figura kell?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 06:43
11/19 anonim válasza:
első válaszoló jól írja... egyértelműen genetikusak az okok
12/19 anonim válasza:
12:25-ös EZT UGYE NEM ÚGY ÉRTETTED, HOGY ÖNGYILKOS LESZEL, inkább akkor kérj segítséget pszichológiai terápián, de ne akarj meghalni, hidd el, mindig van kiút. és minden testalkat tetszik valakinek, láttam már iszonyat ronda embereket is boldog kapcsolatban.
13/19 anonim válasza:
Nem tudom milyen karmikus okra lehetne gondolni... Szerinted? Te mit gondoltál, milyen lehetőség fog felmerülni a válaszolók válaszaiban?
14/19 anonim válasza:
"NE NE NE már egy újabb kategóriát is birtokba akar venni a nyomorékhadsereg???
(akik nem tudnák: a szerelem/szexben kb napi 6-7 kérdésben tökugyanez a téma már hónapok óta)"
Szerintem azok is ugyanez a kérdező. Nagyon el van szegény keseredve:(
15/19 anonim válasza:
Nincs karma. Van aki alacsony, van aki magas, van aki izmos, van aki duci vagy épp vékony. Genetika, táplálkozás, stb,stb,stb. Nem mellesleg van egy haverom, cingár, alacsony és mindig megtalálta azokat a nőket akiknek tetszik.Sőt, most épp egy csodás nővel nagy boldogságban él, picit sem érdekli ,hogy kik azok akiknek eza típus nem jön be:-)))))
16/19 anonim válasza:
A kisfiús megjelenés nálam is nyerőőő!
17/19 anonim válasza:
Ez nem igaz!!!!! Nekem nem a férfias férfiak tetszenek..... Én is 146 cm vagyok és 42 kg 23L vagyok.....
18/19 anonim válasza:
17-es!
Tényleg 146 centi vagy, 23 éves létedre?
De aranyos már.
19/19 anonim válasza:
#17. Vagyok
Igen sajna, ekkora vagyok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!