Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Abortált gyermek visszatérhet...

Abortált gyermek visszatérhet ahhoz, aki elvetette, de iszonyatosan megbánta?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 15:22
1 2 3
 21/25 KMJ ***** válasza:

Kérdező ha még mindig érdekel a téma, akkor itt van egy kis írás a magzati test és a magzat lelk kapcsolatáról:

"Acsökevényszervek okkult funkciót töltenek be az uteruson belül s még a harmadik szem központja is

mőködésben van. Az embrió ezeken a hidakon keresztül tart fenn összeköttetést az asztrálsíkkal, ahonnan teste

felépítéséhez erőket vonz magához. A szellem maga még nem tartózkodik teljes egészében az embrionális

organizmusban, azt kívülről építi odáig, hogy körülbelül a hatodik hónap végefelé biológiai klauzúrába

vonulhat."

2012. júl. 1. 20:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Persze, hogy még mindig érdekel. Mindig is bennem lesznek ezek a kérdések. És köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 3. 22:08
 23/25 KMJ ***** válasza:

Az igazsághoz hozzájárul ez is: http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc&feature=related

A mai világ berendeszkedésben az angolszász vezetők tudatosan gyengítették meg az anyai ösztöneidet!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Az egész globalizáció egy undorító manipulatív szenny, ahol az új leszületett generációk tagjainak egyénenként kell gyökeresen átértékelnie az életmódját.

2012. júl. 5. 01:32
 24/25 medve60 válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nem tudom hány éves vagy, de abból, amit írtál, nyilvánvaló, hogy a párkapcsolatod nem az igazi. Biztos vagyok benne, hogy egyszer majd túllépsz rajta, találsz méltóbbat és lesz még gyermeked, akit szeretni fogsz és aki nem születhetne majd meg, ha a mostani megmarad. A fájdalom soha nem múlik el teljesen, de az élet kárpótolni fog a szenvedésért.
2018. jan. 13. 20:21
 25/25 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen hiú ábrándokat nem kergetek kedves utolsó válaszoló, mert az idén töltöm a 40-et, mondhatni ez a hajó elment,. És minden jel arra mutat, hogy a karma már most osztja a büntetésemet, szinte elfogynak az emberek köröttünk, kislányomnak nincs kivel játszania, sohasem, anyum rákos lett. Olyan, mintha a karma büntetésből el akarna zárni mindentől és mindenkitől, amiatt, hogy a gyermeket én is elzártam az élettől. Mások, akik miatt igy döntöttem, meg élnek boldogan, mint Marci hevesen. Csak nekünk egyre rosszabb.
2018. aug. 9. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!