Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Voltatok már ilyen "előző...

Voltatok már ilyen "előző életes utazáson"? Mi volt, mik a tapasztalataitok és miért mentetek?

Figyelt kérdés
én is szeretnék de csak jövőre leszek 18...
2012. jún. 1. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
Ez valóban egy klassz terápiás utazás lehetett. Helyére kerültek a dolgok a mostani életeddel kapcsolatban. Persze Te is tudod,hogy nem volt előző élet, de a lényeg nem az,hogy volt e hanem,hogy elhidd. A terápiás hatás attól szuper, hogy az elképzelt régi önmagad szemszögéből láthatod a mostani életed eseményeit, átértékeled a kapcsolatodat, stb,stb,stb. Terápiáért nem sok a tízezer, csak ne maradj benne a kamuban,hogy volt előző életed mert nem volt. Te is tudod.A mai életed történéseit vitted vissza az álomba, a mai párodat,stb, stb. Ez így működik:-)))
2012. jún. 2. 07:42
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 66%-os!

Attól, hogy leírod minden kérdésnél, hogy "nincs reinkarnáció" még nem lesz igaz. :-)

2012. jún. 2. 10:10
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

11es! Én elfogadom, te mit hiszel, te is fogadd el, hogy én mit tudok. Oké? Azzal meg, hogy lepontozol, nem érsz el semmit, a tényeken nem fog változtatni, hiszen megéltem, és nem csak ez az utaztats volt számomra az, ami ezt nyilvánvalóvá tette.

Mibe higgyek? Mennybe és pokolba? vagy abba, hogy meghalunk és kész? Ne hülyéskedj már, hogy a saját nézetedet akarod másokra ráerőltetni! Én sosem erőltettem a saját nézetemet, ha kérdezik, elmondom, amit tapasztaltam, ez amit itt leírtam, természetesen csak töredéke az összesnek.

Nagymamám pl hívő, és sosem mondanám neki, hogy baromság, amit gondol. Vagy van olyan ismerősöm, aki semmiben nem hisz. Neki úgy jó. Őt sem ítélem el. Az a baj ezzel a világgal, hogy mindenki a saját sz@rját akarja rárerőltetni a másikra, és így nem tartja tiszteletben mások önálló gondolkodsát, lényét.

További kellemes térítést neked, ha ez jól esik, engem megváltoztatni nem fogsz, mint ahogy egy másik épelméjű embert sem.

2012. jún. 2. 11:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Mitől lenne igaz? A biológia nem igazolta, a fizika és a kémia sem. A csillagászat vagy az orvostudomány egyik ága sem, sőt a pszichológia sem, hogy létezne reinkarnáció. Az ellenkezőjét viszont ezer és egy módon bizonyították, kezdve a legegyszerűbb tényel, hogy ha valaki meghal az elporlad:-)) A pszichológia tudja a választ arra, hogy miért hisznek benne sokan a vallások méginkább, de ez nem azt bizonyítja,hogy létezik, hanem azt, hogy mennyire jól lehet befolyásolni az embereket és mennyire fogékonyak a misztikumra még akkor is ha semmi nem igazolja anak létezését:-))
2012. jún. 2. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
46%

Én nem vitatkozom veled, te ezt hiszed, én meg azt nem hiszem, amit te mondasz. De még mindig nem értem, miért akarsz bárkit megváltoztatni??

Nem érdekel, hogy bizonyították-e vagy sem, én tapasztaltam, és szerintem pedig nem egy test vagyok, hanem lélek. De, akkor te majd meghalsz és elporladsz. Rendben;) Csak kérlek, ne mondd, hogy nem igaz. Mert az igaz, ami számomra igaz. Neked is az igaz, ami számodra igaz.

Szóval jöhetsz a tudományokkal, meg bizonyítékokkal, meg bizonyítékok hiányával, NEM TUDOD megváltoztatni amit gondolok :) Viszont, elfogadom, hogy te nem így gondolod. Már csak azt nem értem, hogy akkor miért írsz ebbe a kategóriába, ha nem érdekel, vagy nem hiszel benne. De biztos ennek is megvan a tudományos magyarázata:)

2012. jún. 2. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

Az, hogy az orvosstudomány még nem igazolta az nem jelenti azt, hogy később nem igazolthaja.

Vannak orvosok akik ebben a témában kutatnak.

"ha valaki meghal az elporlad"

Ez miért zárja ki a reinkarnációt?

2012. jún. 2. 15:09
 17/23 A kérdező kommentje:
ha valaki meghal az elporlad...ja, mert nem a testünk születik újra, hanem a lelkünk...:D öcsém...:D
2012. jún. 2. 21:50
 18/23 anonim ***** válasza:
23%
A testünkkel a tudatunk is megszűnik létezni, bármennyire fájó is Öcsém:-)))
2012. jún. 5. 10:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen utaztatáson, de LÓF... sem történt! Ráment egy napom, vonatoztam órákat, és tízezer forintom bánta.

Rohadjon meg.

2012. jún. 5. 20:28
 20/23 A kérdező kommentje:
utolsó, hogyhogy?
2012. jún. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!