Miért érzek igy?
Figyelt kérdés
neha ugy érzem ha történik valami hogy már étáltem egyszer2012. ápr. 9. 11:41
1/12 Stewie Griffin #1 válasza:
mert valószínűleg már megtörtént... esetleg megkérdezheted a macskádat, hátha tudja hogy mikor történt! Ez a dejavu te ütődött -_- Még Briannak is több esze van nálad, pedig ő egy KUTYA!!! :) Szép napot ;)
2/12 A kérdező kommentje:
köszömöm...:) sokat tanultam töled..neked is szép napot:)..puszi:*
2012. ápr. 9. 11:51
3/12 anonim válasza:
Ez a dejavu (ejtsd: dezsávű). Velem is sokszor előfordul. Az okát én sem tudom. Csak találgatok.
4/12 A kérdező kommentje:
koszonom..:*
2012. ápr. 9. 19:38
5/12 Klaudia3721 válasza:
igen ez a dejavu.én abban hiszek hogy ha ezt érzed ez jelzi számodra hogy jó uton haladsz ne térj le az ösvényröl.
egyébként ezt a jelenséget a kvantumfizika tökéletesen megmagyarázza ami azt mondja el hogy az egész életünk egy szempillantás alatt zajlik le.már végigmentél minden lehetöségen átéltél mindent ezért van az hogy megérzed néha merre kell menni.mert már minden megtörtént veled..nehéz ezt feldolgozni persze tudom ajánlani a "Mi a csudát tudunk a világról?" c. dok.filmet szerintem nézd meg
"megérzéseink a jövő emlékei" :)
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm..pusz-pusz
2012. ápr. 10. 17:19
7/12 batian válasza:
a Deja vu akkor történik amikor isten lát valami vicceset és visszatekeri hogy megmutassa a haverjainak!!! :-)
9/12 Martina11 válasza:
Lehet hogy előreálmodtad az egészet és ezért tűnik így.Ilyen velem is volt.
10/12 A kérdező kommentje:
koszonom..
2012. ápr. 24. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!