Ha előző életemben valami rosszat tettem, akkor ebben az életemben bűnhődni fogok érte, Vagy lehet ellene valamit tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon félek,hogy valami rosszat tehettem előző életemben. Ezt jóvá lehet tenni?14 éves vagyok,és nagyon rettegek, de ezt mindenképp oldani szeretném.Idióták kíméljenek!2012. ápr. 5. 19:58
1/17 anonim válasza:
Mégis miért kéne bűnhődnöd olyanért amiről nem tudsz hogy megtetted? NEM.
2/17 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy valami rosszat tettél?
Amúgy lehetetlen leélni úgy egy életet, hogy "szent" maradj.
3/17 A kérdező kommentje:
Van(most már szerencsére többé-kevésbé szűnik) egy ilyesmi visszatérő rossz gondolatom,hogy valami rosszat tehettem, de sokszor jött már ilyen elő,például hogy valaki haragszik-e rám,mikor az illető nagyon szeretett. Valószínűleg félek,hogy valaki utál.Köszönöm a válaszaitokat!
2012. ápr. 5. 20:18
4/17 anonim válasza:
Ha átfogó képet szeretnél, olvasd el dr. Michael Newton könyvét, amelynek címe: A lélek útja
Egy kis reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=Vqayp95Zy-I&feature=related
(Nézd, meg. és azt is, miért ajánlja!)
5/17 szemétke válasza:
szerintem nem kéne félned ha bűnhődnöd kéne nem olyan helyre születsz ahol bírsz gépezni a bűnhődő emberek etiópiába születnek és szar életük van meg amúgy én 13 vagyok és ilyen hülyeségért rettegni eszembe se jutna úgyhogy szerintem fordulj szakemberhez.
6/17 anonim válasza:
Senki nem tudja bizonyítani,hogy volt előző életed! Ezt csak bemesélik a hiszékenyeknek. A mai életedben tegyél meg mindent,hogy jobb legyen. Ha valami nem sikerül,akkor keresd meg az okát,és változtass rajta.
De ilyen ostobaságban ne higgy.
7/17 anonim válasza:
A karma nem arról szól, hogy bűnhődj, ha rosszat tettél korábban, tanulni és tapasztalni vagyunk itt, hogy fejlődjünk, és ez pedig jó, még akkor is, ha a lecke nehéz. :) Nyugodj meg, elsősorban az számít, hogy ezt a jelenlegi életet hogyan éled, igyekezz a jóra törekedni, és hesegesd el az ilyen félelmeket, mert ez az ami ártó.
8/17 anonim válasza:
Nem nevezném bünhődésnek. Inkább arról van szó, hogy meg kell élned azt a helyzetet amit okoztál, hogy te is megtapasztald a következményt. Mondjuk loptál valamit. Akkor a követlkező életben meglopnak téged, azért, hogy megtapasztald, mit okoztál. Ha megérted, legközelebb nem fogsz lopni, így mr nem lesz szükséged arra a tapasztalatra, hogy milyen dolog meglopottnak lenni.
9/17 anonim válasza:
Semmi képpen ne rettegj. Úgy tudod semlegesíteni a karmát, ha az életviteleddel igazolod, hogy pl. már nem lopsz. Már megtanultad a leckét. Nem kell erre godnolnod , mert beleőrülsz. Csak annyi a lényeg, hogy legyél mindenkihez kedves, jóindulatú, mindnekire godnolj szeretettel, mindenkit lássál szépnek, legyél megértő - nem nehéz ez, csak szeretni kell egymást, akkor jön magától minden.
10/17 anonim válasza:
Ez van ha valaki komolyabban eljátszik egy gondolattal és nem tud szabadulni tőle. Ne aggódj olyanért amit nem te követtél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!