Ezt csak beképzelem vagy egy reinkarnációs tudatalatti emlék lenne az előző életemből?
Van egy visszatérő emlékképem, amiben egy barna szemű, barnahajú szép lánnyal együtt vagyok egy hegyvidéki réten és egymásnak megígérjük, hogy a következő életünkben is szeretni fogjuk egymást és nem nyugszunk amíg ismét egymásra nem találunk.
Na és az a fura, hogy én azt vettem észre, hogy valamiért jobban tetszenek a barna szemű, sötétbarna vagy feketehajú lányok, mintha őt keresném bennük, ráadásul nagyon kínoz, hogy nem találom a párom, igazából 22 éves vagyok, de még sosem volt barátnőm, talán mert csak is azt a bizonyos előző életbeli lányt keresem és nem találtam még meg ezért vagyok magányos?
Pedig nagyon nagy szeretet van már bennem és napról-napra jobban kínoz a párom hiánya.
Mert ha egy gyermekkel nem foglalkoznak annyit amennyit igényel akkor a maga kis fantáziájával megteremti a mesevilágát.
az hogy mit képzelt egy ruszki vagy egy jenki vagy inglis orvos-- sza...k rá.
Én ismerem a pszichológiát a hipnózist, mert ilyen osztályon dolgoztam-- szóval nem kell bemutatni, mit lehet, mennyit lehet elérni vele és mi a valódiság tartalma.
Az volt egyébként a kérdésed--" Ezt csak képzelem vagy...stb"-- akkor most hogy lehetsz benne biztos?
--nem feltétlenül képzelet hanem egy általad tapasztalt élmény amire időben nem emlékszel csak is a kellemes élményre ami erősebben rögzült benned.
10/ Azt írtad---"miért vannak a gyereknek néha képzelt barátai, mint például nekem is voltak. És olyankor egy teljesen más világba kerültem."
Azért mert az ember társas lénynek teremtetett és ha épp nincs kéznél senki, akkor az ember alkot magának egy társat.
Ha felnőtt akkor elfoglalja magát valamivel ha viszont kis gyermek akkor a fantáziája segítségével bármilyen játékát amit szeret kinevezi egy barátnak legyen az mackó vagy ép egy paprikajancsi.
ha egy felnőtt, kikerül egyedül egy szigetre egy darabig csendben van aztán magában beszél végül készít magának egy figurát, amire attól kezdve úgy tekint, mint valami beszélgető partnert, társat akivel megoszthatja félelmeit örömét, mérgét, tervét.
Hasonló a vallások alkotta szobrokhoz való beszéddel amikor valakinek nincs kivel megosztani a bánatát a fájdalmait, nincs kitől segítséget várjon-- akkor letérdepel vagy megáll egy számára hihető- szent szobor előtt és annak sírja el azt, ami bántja, attól kér segítséget.
Felnőtt korban ezért veszélyes az egyedül maradás-- mert ha nincs önmaga által alkotott valami amely társ vagy egy legalább egy kis állat-- akkor bizony önmagában való beszéd miatt előbb vagy utóbb meghibbanhat. S már nem csupán otthon zárt falak mögött fog önmagával diskurálni, hanem kint az utcán is.
az pedig édesem, hogy mint mondott neked az az orvos-- hát tudod szívesen megismerném és figyelmeztetném arra hogy kapjon már a fejéhez, mielőtt orvos létére sóderolni kezdene vagy irány a hinduk világa ott keresgéljen a reinkarnációs témában fent északabbra még elég sok patkányt is talál a templomok előtt akik újra születtek állítólag-- talán azokat is visszatudná vinni előző életükbe sikeresen, amikor még hangyák voltak vagy épp férgek...megfizetnék nekik biztosan egy kéz-kezet most tífuszos fertőzéssel....
Tudod kérdező az sose baj hogy ábrándozol egy számodra kellemes látvány elképzelve és keresve. De ehhez nem kell hozzá képzelni semmi abszurd dolgot.
amikor fiatal voltam- csak a barna haj, a kreol bőr volt az ami számomra elképzelhető volt-- ha szőke vagy fekete haja volt-- már messziről elkerültem-- miért nem tudom. Lehet hogy ez bennünk egy örökletes emlék valamelyik ősünktől-- valakinek nem voltak jó tapasztalatai vagy a szőkével vagy épp feketével, hogy annyira nem kultiváltam soha őket, főleg nem partnernek, szerelmemnek pedig végképp nem.
A haj színe bizonyos mértékben a bőr színét is meghatározza, és elképzelhető hogy az illata is más- vagy épp az energetikai kisugárzása-- ami miatt távol tartottam magamtól a szőkét vagy feketét.
Na persze ez csupán a külsőség-- aztán következik csak a megismerése valakinek ki is valójában...? a barna is válhat ellenszenvessé...
Tudom,ez már régi kérdés...
Attól,hogy előző életedben úgy nézett ki a lány,nem azt jelenti,hogy most is ugyanúgy kell kinéznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!