Szerelmes lenni egy fényképbe?
Hallod, ez érdekes! O.O
Végigolvastam a válaszokat, de sajnálom, nem tudsz visszalépni az előző életedbe. Persze, ha van reinkarnáció. Ezt a pszichológusoknak, médiumoknak, és egyéb ilyennel foglalkozó embernek is megtiltják, mert nagyon veszélyes.
Ez a dolog amúgy engem is érdekel, hogy reinkarnáció, meg ilyesmi, szoktam ilyen könyveket is olvasni.
Bármilyen okból is lettél "szerelmes" és ragaszkodó ehhez a lányhoz, azt TE vonzottad oda! Mindent te vonzasz magadhoz. Te vagy a felelős mindenért, és nem a sors.
Az életed te irányítod, nem a véletlen. Nincsenek véletlenek, te magad vonzod bele az eseményeket, érzéseket az életedbe.
Ajánlanám, hogy nézd meg "A Titok" című filmet. Az is ezzel foglalkozik, mint amit most leírtam, a vonzás törvényével, hogy te vonzod magadhoz a dolgokat.
Youtube-on fent van: http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!