Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerelmes lenni egy fényképbe?

Szerelmes lenni egy fényképbe?

Figyelt kérdés
Szeretném leírni a történetem és hogy ki mit szól hozzá. Unokatesómnak vittem ebédet a munkahelyére, bicajjal. Hogy levágjam az utat, a temetőn keresztül mentem, ahol véletlenül megláttam egy sírt, amin fénykép is volt, egy gyönyürű szép lány. Ezután, bármikor ha be kellett bennem a városba mindig a temetőn keresztül mentem, hogy ott maradjak pár percet a sír mellett, este is kiszoktam menni, télen is, gyönyörű szép látvány volt ahogy a fehér hó fényt adott. Amikor rossz kedvem van, akkor is ki szoktam menni, és leülni "mellé". Nagymamámat is kérdezgettem erről a lányról, mivel nem egy időben éltünk, sőt amikor meghalt én még meg sem voltam születve. Megtudtam h öngyilkos lett. Szoktam vele beszélgetni, sírni is néha, és úgy érzem ő az egyedüli a világon aki megért engem.... sajnos már pár év eltelt azóta, én felnőttem, elköltöztem, de még mindig szoktam erre a lányra gondolni, sőt, a mobilomon lefényképeztem és egy kis fenyőágat magammal hoztam a sírjáról, ami furcsa mód még mindig zöld és még most sem sárgult meg az évek alatt. Mi lehet ez? Megőrültem?

2012. márc. 29. 18:29
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Hallod, ez érdekes! O.O

Végigolvastam a válaszokat, de sajnálom, nem tudsz visszalépni az előző életedbe. Persze, ha van reinkarnáció. Ezt a pszichológusoknak, médiumoknak, és egyéb ilyennel foglalkozó embernek is megtiltják, mert nagyon veszélyes.

Ez a dolog amúgy engem is érdekel, hogy reinkarnáció, meg ilyesmi, szoktam ilyen könyveket is olvasni.

Bármilyen okból is lettél "szerelmes" és ragaszkodó ehhez a lányhoz, azt TE vonzottad oda! Mindent te vonzasz magadhoz. Te vagy a felelős mindenért, és nem a sors.

Az életed te irányítod, nem a véletlen. Nincsenek véletlenek, te magad vonzod bele az eseményeket, érzéseket az életedbe.

Ajánlanám, hogy nézd meg "A Titok" című filmet. Az is ezzel foglalkozik, mint amit most leírtam, a vonzás törvényével, hogy te vonzod magadhoz a dolgokat.

Youtube-on fent van: http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

Sok sikert! :D

2012. ápr. 7. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!