Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Az egyik éjjel: akibe szerelmes vagyok totál, táncoltam vele: lassútánc szerüséget .(fiú) utána leültünk a padra ,aztán a mellkasára hajtottam a fejem,és átöleltem, de nem beszéltünk egymással. Aztán fölébredtem. A következő már nem az álommal kapcsolatos:
A fiú amugy nem nagyon érez irántam semmit szerintem, de azért néha rám szokott nézni. Megha például elmegyek előtte a folyosón , akkor meg sokáig néz ahogy elmegyek. De mindig zavarba jövök, ha meglátom.
2012. febr. 10. 20:46
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, most nem valami normálisan fogalmaztam!!!!!
2012. febr. 10. 20:50
2/5 anonim válasza:
Szerintem simán a vágyaidat tükrözte.
3/5 anonim válasza:
plátói Vágysz rá de nem mered elmondani és csak benned zajlik le az érzés.Mitől félsz?Miért folyod el?
4/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a fiú nagy veszélyben van és csak te mentheted meg. Meg kell tisztítanod a testeddel! Lehet, hogy ellenkezni fog, de meg kell tenned az életéért! Lányom, te láthatsz dolgokat! Benned ott van a jövő szeme!
Egy Álomfejtő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!