Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit csinálsz ha innen lépni kell?

Mit csinálsz ha innen lépni kell?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha vége az emberi életednek ,el kell hagynod a tested,van terved hogy hova menj vagy csak hagyod hogy vigyen a sors ?
2012. jan. 12. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, akkor majd tudni fogom, mit kell tennem, merre kell mennem. Vagy valaki segít. Különben mindenki itt ragadna. :)
2012. jan. 12. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem Ezotéria, de ez is, csak egy létezési szint.

Egyet azért tisztázni kell: olyan nincs, hogy tárgyalás van, a túlvilágon, ezt csak a farizeusok tették bele, mint sok minden más, marhaságot.

Van Földön túli lét, de ez, a viselkedés alapján dől el, hogy ki - hova megy, vagyis, mennyire szennyezi be, a lelkét, vagy éppen tisztítja/tisztán tartja. Ezek mind folyamatok. Minden embernél meg van a lehetőség.

2012. jan. 12. 20:29
 3/8 Antimod ***** válasza:

Gondolom akkor majd tudni fogom. Most nem tudom.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 13. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát, csak meg van úgymond "adva", hogy hova megyünk a halál után.

Nem mi döntjük el, hogy "Ide szeretnék menni".

Egyáltalán hova mennél?

Egy másik országba, vagy bolygóra, vagy hova?

Majd, a felsőbb hatalmak tudják, hogy hova kell mennem.

2012. jan. 13. 22:10
 5/8 anonim válasza:
Én lónak mennék :)
2012. jan. 14. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Neghalsz.
2012. jan. 15. 02:08
 7/8 anonim ***** válasza:
javítás: Meghalsz.
2012. jan. 15. 02:08
 8/8 anonim ***** válasza:
meghalsz. az agyad meghal, a tudatod elvész. én ebbe hiszek, de az a legjobb, ha mindenki abba hisz amiben akar. ha átalakulnék egy szellemi lénnyé, tegyük fel, akkor átutaznám a galaxist, megnézném az összes bolygót, hiszen a végtelen lét oly sok lehetőséget tartogat. élvezném. bolygóról bolygóra repkednék és keresném a hozzánk hasonló értelmes civilizációkat és megnézném hogy élnek, milyen körülmények között. sőt, ha egy lélek tudna időt utazni, akkor megnézném hogyan építették Tiahuanacot, vagy a maja városokat, az egyiptomi piramisokat, és a nazca vonalakat. stb. stb. nem is lenne kedvem reinkarnálódni. minek.
2012. jan. 26. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!